Drømmestart

Klubbens bedste hold i 1. division fik den bedst tænkelige start på sæsonen med to sejre i åbningskampene som blev spillet i Roskilde hallen.
KVIK spillede den første kamp mod Roskilde og havde til denne kamp debut til de 2 nye spillere i klubben, den Irske landsholdsspiller, Ashley Robinson og den unge Oliver Petersen, som i sidste sæson spillede i Vestegnen.

Den første kamp i en sæson er altid svær, så der var også lidt nerver på inden start og holdets mest rutineret spiller, Sam Oddsheden tabte også sin første kamp i 5 sæt. Ashley Robinson kom til bordet og i sin første optræden i den røde KVIK trøje fejede han al modstand til side og vandt en sikker 3-0 sejr.
Sebastian Haack fulgte op med en 3-1 sejr. Oliver Petersen spillede en god kamp i sin første single, men han tabte desværre med 2-3 og stillingen var derfor 2-2 efter de første 4 singler.

Ashley og Sebastian spillede de to næste kampe og uden tøven og med storspil vandt de begge med 3-0 i sæt og fik KVIK på 4-2. Sam Oddsheden havde fået kontrol på sin spil og vandt sin anden kamp med 3-2 og sikrede dermed KVIK Næstved holdsejren på 5-2.

I den næste holdkamp spillede vi mod Virum, som til dagen stillede med et meget rutineret hold.
Men det var vores spillere ligeglade med for de gik ind til kampen med stor selvtillid efter sejren i den første holdkamp. Sam Oddsheden startede med at ydmyge den tidligere landsholdsspiller Lars Hauth med 3-0 og unge Oliver Petersen fik kontrol på sin spil og vandt den svære kamp mod defensive Jannik Larsen med 3-0.
Sebastian Haack vandt sin kamp 3-0 og Ashley vandt 3-1 og dermed 4-0 efter de 4 første singler.
De sidste søm i kisten blev slået i af en stærk spillede Ashley Robinsson der også vandt klart 3-0 mod Lars Hauth og dermed fik KVIK en suveræn holdsejr over Virum på 5-0.