Succes ved Øresundsspelen 2017

En håndfuld af klubbens ungdomsspillere deltog i dette års Øresundsspelen som Lørdag løb af stablen i Baltiske Hallen, Malmø.
De første rækker blev spillet kl. 9, og man skulle anmelde sin ankomst senest kl. 8.15 så vi skulle alle i den grad tidligt afsted.

Ungdomsspillere fra Sverige har ry for at være rigtig gode, så det var med forventningen om at alle drengene skulle have en masse kampe i kroppen inden de Danske stævner starter, og det er et godt stævne at starte ud med.

Jacob & Simon på skamlen, Drenge 12 år.

Blok 1:
Den første række der blev afviklet i blok 1 var Drenge 12 år.
I denne række deltog Nicolai, Mark, Jacob & Simon.
Rækken blev opdelt i 3 puljer, og det betød at Simon og Mark kom i samme gruppe.

Det er altid svært at møde en klubkammerat til stævner, og det blev også en meget tæt 5 sætter, der var tæt i alle 5 sæt og udfaldet af kampen kunne være endt begge veje, men det var Simon der trak de sidste point i 5 sæt og vinder dermed gruppen.
Mark bliver 2’er i gruppen, og begge drenge dermed videre.

Jacob bliver 2’er i sin gruppe men modstanden i Nicolai’s gruppe er desværre for stor, og selvom han spiller godt, spiller han sig ikke videre fra gruppespillet.

Seedning og lodtrækningen går lidt mod KVIK spillerne i kvartfinalerne hvor Jacob og Mark møder hinanden.
Jacob har fundet rytmen og vinder 3-0 og er dermed videre i semifinalen hvor der venter en stærk Svensker.
Simon vinder også sin Kvartfinale 3-1 mod en Svensker, og dermed har KVIK 2 spillere med i semifinalerne.

Jacob er virkelig storspillende i Semifinalen, og vinder klart 3-0.
Simon møder en godt spillende Svensk dreng, og kommer foran 2-0. Desværre ryger fokus derefter og Simon har svært ved at holde momentum og taber desværre 2-3.

I Finalen møder Jacob så den Svenske dreng der slog Simon ud, og heldigvis har Jacob fundet formen og er rigtig godt spillende.
Jacob bringer sig foran med 2-0 i sæt, men taber så 3 sæt. Heldigvis kommer Jacob stærkt igen og vinder 4 sæt meget overbevisende og er dermed vinder af Øresundsspelen for Drenge 12 år.

Blok 2:
Blok 2 startede umiddelbart efter præmieoverrækkelsen, og her deltog Oliver og Mark i Drenge 13 år.
I rækken Drenge 11 år deltog Nicolai, Jacob og Simon.

Jacob og Simon på podiet, Drenge 11 år.

I drenge 13, kæmpede Oliver og Mark alt hvad de kunne, og selvom de leverede en god indsats kom de desværre ikke videre fra gruppespillet.

Jacob, Simon og Nicolai kom heldigvis i hver deres gruppe i drenge 11.
Jacob vandt sin gruppe og Simon blev nr. 2, og dermed var de begge videre til slutspillet.
Nicolai kæmpede bravt men måtte desværre give fortabt i en tæt 5 sætter, og kom desværre ikke videre fra gruppespillet.

Jacob mødte en skæv spillende Svensker i kvartfinalen der spillede meget atypisk.
Det skæve spil forvirrede Jacob, og han havde store problemer.
Kampen endte i 5 sæt, og Jacob kunne ånde lettet op da der stod 11-8 i 5 til hans fordel. Jacob var dermed klar til Semifinalen.

Simon var rigtig godt spillede i sin kvartfinale, og kom hurtigt foran 2-0. Svensken fik overtaget i 3 sæt hvor Simon slappede lidt mere af.
I 4 sæt kom Simon dog tilbage og vandt sættet stort. Dermed havde KVIK igen 2 spillere med i semifinalerne.

Vi var igen lidt heldige med lodtrækningen, der betød at Jacob og Simon ikke skulle mødes i Semifinalen.

I Semifinalen skulle Jacob møde en rigtig godt spillende Svensker med asiatiske aner. Han så virkelig skarp ud, og vi tænkte at han nok ville løbe med det hele.
Svensken havde på sin vej overbevisende udraderet al modstand, men da han mødte Jacob i semifinalen var Jacob virkelig storspillende.
Jacob vandt overbevisende semifinalen 3-0 og var klar til finalen.

Simon spillede sin semifinale mod den selvsamme svensker der slog ham i gruppespillet, og selvom Simon forsøgte at finde rytmen og få gang i spillet, blev den noget defensive Svenske spiller en for stor mundfuld, og Simon tabte desværre 1-3.

Så var det igen finaletid, og med den evigt coachende Mads Jørgensen ved sin side, kunne Jacob sætte sidste stik på en rigtig god dag, da han med rigtig godt spil og selvtillid og med en sejr på 3-0 i finalen kunne hæve pokalen og kalde sig vinder af Drenge 11 år.

Det var en rigtig god tur for alle deltagere, og selvom alle ikke trak sig sejrrigt fra rækkerne, så har alle lært rigtig meget, og fået kampe i kroppen.
For nogle var det første møde med internationale spillere, og det er helt sikkert meget lærerigt og udfordrende.
Alle KVIK spillerne kan være stolte af deres indsats som absolut var godkendt.

Vi afsluttede turen med en tur på Burger King, hvilket måske ikke er det mest politisk korrekte sted at spise når man dyrker sport, men det smagte dejligt og vi hyggede os alle og kunne samle trådende fra en begivenhedsrig dag.

Tak til de forældre der deltog, og igen en stor tak til Mads Jørgensen der fik sin sag for, da der skulle coaches på 4-5 forskellige borde i hallen.

Billeder fra turen kan ses i Galleriet, vi fik ikke taget så mange. Det må vi gøre bedre næste gang.