De unge og ældre til tops

Det er de helt unge spillere, samt veteranerne, der har stor succes, indtil videre i holdturneringen. Det kan man se efter weekendens mange holdkampe.
Klubbens veteraner vandt to hjemmesejre i lørdagens veteransamling på Kalbyrisskolen.
Holdet vandt topkampen mod Hvidovre med 4-1 og ligger dermed på en førsteplads med 2 point foran netop Hvidovre, inden de afgørende holdkampe, bliver spillet sidst i februar og marts.

Klubbens yngste drengehold, spiller i ungdom D. Dette hold gør det rigtig godt og inden lørdagens samling i Roskilde, lå holdet på en 3. plads. Holdet skulle spille mod Helsingør og Roskilde, der lå nr. 1 og nr. 2 i rækken.
Selvom holdet havde corona afbud fra Elias Priess, var drengene storspillende. Leon Hansen, Jakob Møller Bentsen og den indkaldte reserve Mathias Westergaard, leverede to storkampe med en 10-0 over Helsingør og 8-2 over Roskilde. Ungdom D holdet ligger nu på en førsteplads.

KVIKs andet ungdomshold, vandt en god sejr i dagens udekamp mod Sorø. Her blev det en 9-1 sejr. 

Serie 2 holdene ligger ligeledes med helt fremme i turneringen og begge hold har gode chancer for en topplacering. Alle andre seniorhold ligger midt i tabellen og kan hverken rykke op eller ned. Men alligevel bliver det spænden at følge de sidste og afgørende kampe i alle rækker.