Guld til Veteraner

Der var masser af dramatik, da KVIK Næstveds veteraner, skulle afgøre holdturneringen i Veteran 50 år. Det skete ved en stor samling i Amager Hallen.

Inden den sidste spillerunde, var KVIK og Hvidovre helt lige med 14 point. Derfor var der lagt op til den store finale, da netop de to hold skulle mødes i sidste holdkamp.

Veterankampene spilles med to spillere. Til de afgørende kampe, var det Michael Jørgensen og Lars Bonnesen, der var udtaget til KVIK mandskabet.

I kampen mod Hvidovre, får vi ikke den bedste start, da Lars Bonnesen, taber den første single med 2-3. Michael Jørgensen kommer flot igen og vinder sin kamp med 3-0. Dermed 1-1, inden den vigtige double.
Det er en meget jævnbyrdig double, der bølger frem og tilbage, med drabelige dueller. Men ved stillingen 9-9 i det afgørende sæt, er Bonnesen og Jørgensen de bedste og de sikre den vigtige doublesejr til en 2-1 føring. 

Lars Bonnesen holder sit fokus i den efterfølgende single og vinder med 3-0. Dermed er KVIK Næstved sikre på holdsejren. Derfor gør det ikke så meget, at Jørgensen taber den sidste single.
Holdsejren på 3-2 er i hus. Dermed er sæsonens første hold guld kommet i hus.
Udover Lars Bonnesen og Michael Jørgensen, så har Bimme spillet 4 holdkampe og Michel Leleu har spillet 8 holdkampe, igennem sæsonen.
Et stort tillykke til Veteranholdet.