Endelig en sejr

Vores U12 hold, har i denne sæson, fået en svær start på sæsonen, hvor holdet er kommet i den stærke A-række, med de bedste hold fra ØBTU.

Holdet har startet turneringen, med tre store nederlag. Men i weekenden, havde drengene fordel af hjemmebane på Kalbyrisskolen, og det gav en velfortjent succes.

Med vanelig godt humør, gik drengene til kamp mod Hvidovre 1, med stor optimisme og tro på point, mod et godt hold.
Holdet med Viktor Nielsen, Mathias Toftdal og Victor Kousgaard, får ikke den bedste start og kommer bagud med 0-2.
Drengene kæmper sig godt tilbage i kampen og udligner til 3-3, inden den vigtige double.

I doublen, spillede Noah Troy sammen med Victor Kousgaard, og de leverede en super kamp og vandt med 3-1. I de sidste 3 singler, fik KVIK en sejr i den ene og dermed blev kampen 5-5.

Den anden holdkamp. drengene spillede, var mod Hvidovre 2. I denne kamp, spillede Noah Troy, Mathias Toftdal og Victor Kousgaard single og Viktor Nielsen double.

Kampen starter meget tæt og stillingen er 2-2, efter de 4 første singler. Vi vinder til 4-2 og da 2 x Victor, vinder doublen til 5-2, er luften gået ud af Hvidovre, så det bliver også til sejre i de sidste 3 singler.
Dermed bliver det en storsejr på 8-2 og endnu mere højt humør til de glade KVIK drenge.

Veteraner i kamp.
Klubbens gamle drenge, har også været i kamp i weekenden. Veteran holdet med Morten Eslund og Lars Bonnesen, spillede to holdkampe i en veteran samling i Amager.

Holdet spillede mod Hvidovre, hvor det desværre blev et nederlag på 2-3. Bedre gik det mod Vallensbæk, hvor Eslund og Bonnesen, havde det store spil fremme, og vandt en sikker sejr på 4-1.