Halvvejs i turneringen

Alle klubbens seniorhold, som spiller i ØBTUs turnering, nærmer sig halvdelen af kampene for sæsonen. Vi vil her på siden, komme med en status for alle hold, hvordan det er gået indtil videre.

De to serie 2 hold, som spiller i den samme kreds, har spillet de 8 kampe, der skal til, for at nå halvvejs i turneringen.
Holdene startede iøvrigt sæsonen, med at møde hinanden i første runde, i en kamp, der endte 7-7.

Siden er det førsteholdet, der har trukket fra. Holdet har kun tabt til det stærke Tåstrup mandskab, og ligger nr 2 i tabellen, med 13 point.
På holdet, er det Jesper Fromberg, der har bedste score med 17 sejre i 21 kampe, og han er nr. 4 på den samlede topscoreliste i serie 2.

Vores 2. hold i serie 2, ligger sikkert midt i rækken, på en 5. plads med 7 point, for to sejre og 3 uafgjorte. På dette hold, er det Bo Nielsen, der er topscore med 10 sejre i 12 kampe.

Serie 3 mandskabet, er i en kreds med 10 hold, og med 9 spillede kampe, er dette hold også nået, halv igennem turneringen.
Serie 3 rækken, er meget tæt, hvor topholdene kan slå hinanden indbyrdes, og der er kun er to point, mellem nr 1 og 4 i rækken.

Vores hold er placeret på en 3. plads med 12 point, for 5 sejre og 2 uafgjorte. Topscore på holdet er Tim Hansen med 17 sejre i 27 kampe.

Spændende at følge disse tre hold i anden halvdel af sæsonen, som starter i næste uge. Her på hjemmesiden, vil vi senere på ugen orienterer om serie 1 og serie 4.