Flot medaljehøst

Ved de Østdanske ungdomsmesterskaber, som i weekenden er spillet i Tåstrup hallerne, gjorde KVIK drengene sig rigtig godt bemærket, med gode resultater.
I den yngste årgang, spillede Leon Hansen i puslinge klassen. Selvom Leon kun er 10 år, har han alligevel opbygget en god kamperfaring i hans mange deltagelser i stævner.

Leon spillede i puslinge B rækken og kommer sikkert videre fra puljen. I slutspillet går det fint og med en flot sejr på 3-1 i semifinalen, er Leon klar til finalen.
Det er en tæt kamp, men den falder desværre ikke ud til Leons fordel, så det bliver et nedelag. Men en flot sølvmedalje til Leon Hansen i puslinge B.

Juniorspilleren, Oliver Jensen prøvede kræfter med U21 rækken, og det gik meget fint for Oliver, der hentede en flot bronzemedalje hjem.
Lillebror, Nicolai Jensen spillede i drenge elite, og her kom Nicolai frem til semifinalen og fik dermed en bronzemedalje. Sammen fik brødrene Jensen endnu en bronzemedalje, da de stillede op i U21 klassen og spillede sig i semifinalen.

I drenge C double gik det også rigtig godt for et par af KVIK drengene. Viktor Nielsen og Gustav Sørensen spillede sammen, og de fandt et godt samarbejde.
De blev bedre og bedre efterhånden som turneringen skred frem, og de spillede sig helt frem til finalen. De spillede en god finalekamp, som var meget tæt. Desværre tabte de med 9-11 i afgørende sæt. Men sammen får de en flot sølvmedalje.

Alle kræfterne var nok brugt i doublen for Viktor og Gustav, for i single tabte de begge i indledende runde. Men så er det jo godt der er andre til at tage over. Mathias Toftdal tabte, godt nok også i gruppespillet, men Victor Kousgaard og Noah Troy kom i slutspillet.

Begge spillere kommer til kvartfinalen, hvor Victor Kousgaard desværre taber. Noah Troy vinder sin kvartfinale, og i semifinalen er Noah stærk og cool, og det sikre ham en finaleplads.

I finalen er Noah meget stærk spillende og vinder klart med 3-0 i sæt og sikre sig en flot guldmedalje og bliver Østdanske mester i Drenge C.

En god weekend for KVIKs ungdomsspillere, der alle gjorde sig godt bemærket med flotte præsationer og godt spil.

Vi deltog med i alt 9 spillere til dette mesterskab og fik 6 medaljer med hjem. Godt gået drenge og et stort tillykke.