Flotte nye lokaler på Bassinbuen 24 i Næstved

Næstved Autocenter A/S har tegnet klubsponsorat de næste 1½ år med KVIK Næstved.

Næstved Autocenter er autoriseret forhandler af ŠKODA, og siden foråret 2019 har de desuden været autoriseret Volkswagen forhandler og serviceparter samt Audi servicepartner.

En flok begejsterede bilentusiaster bemander til dagligt forretningen, som består af en salgsafdeling, et topmoderne værksted, et pladeværksted og en administrationsafdeling.

Salgsmedarbejderne er specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg som kunde og får opfyldt præcis dine forventninger, når du skal vælge ny bil. Mekanikerne bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på værkstedet, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. På den måde sikrer vi hos Næstved Autocenter dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil og når du benytter den i dagligdagen.

Som medlem af KVIK Næstved er vi altid interesseret i at støtte virksomheder der støtter os, og næste gang du skal have bilen til service eller skal købe ny bil, så kig forbi Næstved Autocenter på Bassinbuen 24 i Næstved, eller kig på hjemmesiden hvor du kan læse mere og se udvalget af bla. brugte biler.

Besøg vores nye klubsponsor ved at klikke på logoet herunder eller i sponsorsøjlen til højre.