Flot ungdoms ØM

jacob_solv_om16Ved de Østdanske mesterskaber for ungdom, som blev spillet i Tåstrup Hallerne gjorde klubbens spillere det endnu engang rigtig godt med mange gode placeringer.

I drenge C spillede Benjamin Myhre sig videre fra puljen og vandt 1/8 finalen, men herefter blev han slået ud i kvartfinalen. Det samme gjorde Vitus Kjærsgaard i Yngre drenge D, hvor han spillede godt i puljen, men tabte i kvartfinalen.

Medaljerne skulle vi hente i puslinge rækkerne. I C klassen spillede Jacob Petersen rigtig godt, selvom han tabte en enkelt kamp i puljen gik han til semifinalen, hvor han spillede sikkert og vandt 3-0. I finalen fik Jacob en god start med 2-0 føring, men gik desværre i stå og tabte de næste 3 sæt, men Jacob kan være stolt over en flot sølvmedalje.
simon_guld_om16Simon Petersen spillede et super mesterskab i puslinge D. Simon taber dog en kamp i den indledende runde, men kommer i 1/8, hvor det bliver en sikker 3-0 sejr. Kvartfinalen bliver også vundet og i semifinalen er Simon ovenpå og vinder flot med 3-0.

I finalen venter Poul Sandte, Frederiksberg. Simon er meget fokuseret og spiller en god finale og med en sejr på 3-1 i sæt bliver Simon Petersen Østdansk mester i Puslinge D.
Det skal også nævnes at Mikkel Huusom spillede i samme række, men tabte i indledende runde.