Mange Medaljer

Ved weekendens to store stævner fik vi igen gode resultater. Ved lørdagens landsdelsmesterskaberne (amtsmesterskab i gamle dage) i Benløse Hallen havde vi 5 deltagende spillere med til mesterskaberne og alle spillede et godt stævne.

Mikkel Fromberg Huusom spillede helt suverænt og kom helt til tops med en guldmedalje i puslinge rækken.
Oliver Jensen spillede godt i yngre drenge, men tabte i semifinalen til en svær modstander, men fik en flot bronzemedalje.

Det samme gjorde Mads Klarskov Nielsen i drenge rækken. Mads tabte i semifinalen til en spiller han ellers vandt over i puljen. Men bronze til Mads.
I samme række var Nan Jensen på en svær opgave, men gjorde det godt, dog uden sejre.
Jan Mumba Rasmussen var ene om at repræsentere de gamle drenge og Mumba gik i finalen i klasse 3, men tabte desværre, men fik en flot sølvmedalje.

På billede kan man se de 3 unge medaljetagere.

Roskilde stævne.
Søndag spillede flere af vores ungdomsspillere i det store traditionsrige Roskilde stævne. Nogle af de samme spillere, deltog også om lørdagen i Benløse.

Mikkel Huusom Fromberg spillede igen om søndagen et godt stævne og kom helt frem til finalen i puslinge D. Mikkel tabte desværre finalen, men en meget flot 2. plads.
Jacob Petersen spillede også rigtig godt, da han i puslinge B spillede sig frem til semifinalen som også blev endestation. Men en flot 3. plads til Jacob.