God indsats af ungdomshold

Begge klubbens ungdomshold havde fordel af hjemmebane, da de spillede lørdagens holdkampe.
Der blev kæmpet for hver en bold af drengene og begge hold leverede varen foran hjemmepublikum med gode holdpræstationer.

Juniorholdet der ikke havde fået den bedste start på sæsonen, med nederlag i de to første kampe, var meget opsatte på at gøre det godt.

Første holdkamp var mod Brøndby, og Mark Christensen der var kommet ind på holdet spillede den første single, men den blev desværre tabt, så vi kom bagud 1-0, men Jonas Storch og Oliver Jensen kom til bordet med stor motivation og godt spil og vandt deres singler klart.
Mark kom også i gang og alle 3 spillere, vandt de næste singler med 3-1 og dermed 5-1 i holdkampen inden doublerne.
Her storspillede Jonas og Oliver og med en 3-0 sejr kom holdet på 6-1. Drengene fortsatte bare og kørte Brøndby helt over med en 9-1 sejr.
En stor del af æren for denne sejr skal også tildeles Kasper Storch, der helt uventet kom ind i hallen og tog sig af coach jobbet med stor motivation og det smittede af på drengene.

Det gode samarbejde med Kasper fortsatte også i den næste holdkamp mod Allerød, som i jeres første kamp havde vundet over Slagelse, så vi vidste godt det var en svær modstander.
Mark Christensen bringer holdet foran 1-0, men Jonas Storch taber og Oliver Jensen vinder, så 2-1 til KVIK efter de 3 første singler.
Den 4. single i holdkampen var meget tæt og dagens længste kamp, da Jonas Storch vinder en meget vigtig sejr med 11-9 i afgørende sæt. Oliver taber sin single, mens Mark vinder, så 4-2 inden den vigtige double.

Her er Mark og Oliver storspillende og vinder 3-0 og da Jonas vinder næste kamp er vi foran med 6-2. Til sidst vinder en godt spillende Mark Christensen sin 3. single i holdkampen, mens Oliver taber den sidste kamp, så holdkampen vindes med 7-3. Stor glæde på holdet og en glad coach, Kasper Storch var meget tilfreds med spillernes indsats.

Yngre drenge holdet, som havde vundet deres to første holdkampe, havde fået Simon Petersen tilbage på holdet efter langtidsskade. Simon var meget sulten efter at komme i gang og i holdets første holdkamp mod Hillerød, starter Simon også med en 3-0 sejr.

Jacob Petersen kommer lidt mere roligt i gang og vinder også sin første single. Nicolai Dyg Jensen er også klar fra start og vinder med 3-0.

Alle 3 drenge fortsætter i næste runde med at vinde og da Nicolai og Simon også vinder doublen, godt nok i en tæt kamp, men så er vi foran med 7-0. Simon og Jacob tromler videre med sejre til sidst, mens Nicolai mener Hillerød også skal have en singlesejr, så han taber sin sidste kamp, så holdsejren bliver på 9-1.

Holdets næste kamp er mod Allerød, som i deres første kamp vinder over Hvidovre. Allerød mandskabet har bedre spillere end Hillerød, så drengene havde mere modstand i denne kamp, og det ser man allerede fra starten. Simon som havde spillet godt i første holdkamp, havde nu problemer og taber sin første single med 1-3.

Jacob og Nicolai vinder sine kampe og holdet kommer i gang. Nicolai og Simon er ude i nogle tætte opgør, men begge spillere er meget stærk og koncentreret på de afgørende bolde og de vinder deres kampe i 5. sæt. Jacob og Simon vinder også doublen klart, så den samlede holdsejr bliver på imponerende 9-1.

Super flotte sejre til begge hold og samtidig et godt arrangement, hvor vi havde to samlinger i hallen og fuld aktivitet med kampe på 8 borde og masser af tilskuer og god stemning, samt kagebagning af forældre og en glad Mumba, der fik udsolgt i baren. Tak for en god dag.