Perfekt start på ugen

Mandagens holdkampe gav klubben en god start på ugen og dermed er der varmet op til en spændende uge, hvor der er 2 topopgør og mange andre interessante kampe i vente.

Østserie holdet spillede mandag aften på en svær udebane mod Roskilde. Holdet var det samme som havde vundet den vigtige topkamp mod Amager i sidste uge.

KVIK mandskabet får en uheldig start på kampen, selvom Mads Jørgensen vinder 3-0, men Nick Olsen taber 1-3 og da samtidig Stefan Cortz og Jonathan Nielsen taber to tætte 5 sæt kampe, er holdet bagud med 3-1.

Men det var åbenbart lige det der skulle til, for spillerne fik rystet posen og de fik tændt op i bålet, så ilden stod ud af deres fremragende spil. I de næste 9 kampe, så spillerne sig ikke tilbage, fordi med stor koncentration, kanonspil og skarphed på afgørende bolde, vandt alle de kampe og bragte dermed holdet på 10-3.

Roskilde fik lige lov til at pynte på resultatet i den sidste single, så holdkampen endte med en KVIK sejr på 10-4. Endnu engang en stor og imponerende indsats af dette hold.

Den anden holdkamp, der blev spillet mandag, var Serie 4, 2. opstilling, der på udebane i Toksværd, desværre tabte 4-6 til HOGI.

Men allerede i aften er der kamp igen, og denne holdkamp er et topopgør, hvor vores Serie 3 på hjemmebane skal spille mod Rødvig. Inden kampen ligger KVIK på 2. pladsen, kun 1 point efter Rødvig, så en spændende kamp er i vente på loftet i Herlufsholm Hallen.

Onsdag aften er det Serie 4, med deres 1. opstilling, der skal spille topgør på udebane mod Stenlille. Begge hold ligger helt lige i toppen, med samme point, så et meget interessant opgør, venter i Stenlille hallen.
Serie 2 mandskabet spiller på hjemmebane onsdag aften mod Ejby og Serie 1 holdet spiller også onsdag, men på udebane mod Brøndby.

Så er det også ugen, hvor Serie 5 holdet skal i kamp, for første gang i sæsonen. Holdet med Tim Hansen og Mikkel Bertelsen skal spille to holdkampe i Slagelse mod Trelleborg og Stenlille. Spændende at følge de to unge gutter, som gør det rigtig godt til træning og viser stor interesse for spillet. Senest har Tim Hansen , her i weekenden deltaget i et stævne i Grenå, og det er et meget godt bevis på, hvor meget man gør for at blive bedre.

Vi håber selvfølgelig på stor opbakning til alle kampene.