Drømmestart

Klubbens serie 5 hold er efter lang ventetid endelig kommet i gang med sæsonen. Holdet fik den perfekte start, da de torsdag aften spillede hele to holdkampe på udebane i Slagelse.

I den første holdkamp mod Trelleborg, var der en naturlig spænding hos de to spillere, Mikkel Bertelsen og Tim Hansen. Holdet får også en nervøs start, da Mikkel taber en tæt singlekamp og vi kommer bagud med 1-0.

Men T. Hansen er klar til at kæmpe tilbage og det gør han godt, og dermed udligner han til 1-1. Den meget vigtige double vinder KVIK drengene til en føring på 2-1.
Den doublesejr var selvfølgelig vigtig for holdkampen, men også for spillerne, fordi det gav dem selvtillid til de to singler efter doublen. Både T. Hansen og Mikkel spiller rigtig godt og vinder deres sidste singler sikkert, så resultatet bliver 4-1 i deres første holdkamp.

Den anden holdkamp der blev spillet var mod Stenlille. Her var det Tim der spillede første single og den vandt han sikkert. Mikkel tabte den anden single, men igen vandt spillerne den vigtige double, endda med 3-0.
Da begge spillere vinder de sidste singler, blev slutresultatet 4-1 til KVIK.

En rigtig flot debut af Tim Hansen og Mikkel Bertelsen i deres første optræden på et turneringshold i KVIK trøjen.