God portvin gav succes

Klubben har med stor succes afholdt en spændende senioraften, med både bordtennis og portvin.
Der blev startet med at blive spillet en doubleturnering med de 8 deltagende spillere.

De sammensatte par, var fundet efter lodtrækning og det gav følgende doublepar: Steen Hadsbjerg / Steen Bimme var et par og Mumba / Mogens Mørkeberg fandt sammen. Det samme gjorde Søren Langhorn og Jesper Fromberg, samt Jesper Jørgensen og Bo Nielsen.

De 4 pars sammensætning gjorde at niveauet, men også menneskealderen var ekstremt højt i denne turnering. Der blev spillet nogle spændende og dramatiske kampe, inden finalen blev afgjort. Vinder af turneringen blev Bimme og Steen Hadsbjerg, der vandt med 3-1 over Fromberg og Langhorn.

Efter der var blevet svedt og spillet god bordtennis, var der præmieoverrækkelse. Herefter skulle de deltagende i de bløde sofaer i klublokalet, og nyde portvin, men også et fordrag af tidligere KVIK spiller, Kim Christensen, der nu spiller 2. division for Nyråd.
Kim Christensen er selvstændig portvinsforhandler i portvinsyd.dk og han stod for selve smagningen.

Han startede med at fortælle om de to hovedtyper af portvine der findes:
Ruby (flaskelagret)
Tawny (fadlagret)
Kim fortalte meget detaljeret om de to hovedtyper og kunne fortælle meget mere end han gjorde. Men nogle skulle have det af vide to-tre-fire gange, og var mere kommet for at smage nogle gode glas portvin end at blive belært, så ikke alle kan kalde sig eksperter, endnu 🙂

Det var en rigtig hyggeligt aften, med god stemning, højt bordtennisniveau, lækker portvin og generelt bare den klubånd som kendetegner KVIK Næstved.

Artiklen er skrevet af Jesper Fromberg