ØM Senior

Ved de Østdanske mesterskaber for seniorer, som er spillet i Farum, gjorde KVIK Næstved spillerne det rigtig godt, med flotte resultater.
Der deltog 5 spillere fra klubben og med i alt 4 medaljer, var det en godkendt indsats ved mesterskaberne. Men det skal fremhæves, at det var Tim Hansen, der blev den store KVIK helt med 3 medaljer.

Tim Hansen og Peter Løvbjerg spillede i herre klasse 6 og kom nemt videre fra gruppespillet. Begge spillere var nu klar til kvartfinalen, og her var der pres på. Tim Hansen spillede en meget jævnbyrdig kamp og fik lige med nød og næppe en sejr i hus, med 12-10 i afgørende. Peter Løvbjerg var desværre ikke så heldig og tabte sin kvartfinale.

Den spiller, som vandt over Peter, skulle Tim spille mod i semifinalen, og om Peter havde gjort spilleren træt, vides ikke, men T. Hansen kørte bare igennem med sit spil, og vandt med 3-0.
Tim fortsatte storspillet i finalen, hvor han vandt sikkert 3-0 og dermed fik en GULD medalje i klasse 6 single.

I klasse 6 double spillede Peter og Tim sammen. I en stor pulje med jævnbyrdig spil, blev ØM afgjort på sætscore, og her havde Peter og Tim ikke heldet på sin side. Men med to sejre, sikre de sig alligevel en flot sølvmedalje.

Tim Hansen spillede også i klasse 5 double, sammen med Torben James fra København og de leverede en stor overraskelse, da det sammensatte par fik en flot bronzemedalje.

Den sidste medalje fik KVIK Næstved i den stærkt besatte herre klasse 1, hvor en godt spillende, Mads Jørgensen kom helt frem til semifinalen.
Her blev det desværre til et nederlag til den tidligere KVIK Næstved spiller, Jesper Møller, der nu repræsentere, Hillerød. En bronzemedalje til Mads Jørgensen i klasse 1.

Mark Møller, deltager i herre klasse 4, og efter rigtig godt spil i indledende pulje, er han klar til 1/8 finalen, som Mark også vinder. Kvartfinalen bliver dog endestationen for Mark, som efter en god indsats får en flot 5. plads.
Mikkel Bertelsen kommer ligeledes frem til kvartfinalen i herre klasse 7. Selvom Mikkel, spiller rigtig godt i sin række, er det synd at ryge ud i kvartfinalen, men Mikkel får en flot 5. plads.