God start af de unge

To af klubbens ungdomshold havde sæsonstart i søndagens holdkampe. Vi havde selv en samling på Kalbyrisskolen med det ene drengehold og 4 andre klubber. Det andet drengehold tog turen til Roskilde, hvor de spillede to holdkampe mod Helsingør og Egedal.

I den første kamp mod Helsingør, fik KVIK drengene ikke den bedste start, da det blev et stor nederlag på 9-1. Men drengene kom rigtig flot igen og leverede en meget flot præstation i den næste holdkamp, som var mod Team Egedal, fra Ølstykke. Her spillede, Magnus Juul Madsen, Elias Priess og Silas Børsting rigtig godt og vandt denne kamp med 7-3. God start af holdet.

Drengeholdet, der spillede hjemme havde nogle meget tætte holdkampe, hvor drengene blev presset til det yderste.
I den første holdkamp mod Virum får holdet med Jakob Bentzen, Gustav Bay Sørensen og Viktor Aamand Nielsen en super start med en 3-0 føring. Virum kæmper sig tilbage, men til sidst sætter vores drenge det hele på plads med en 6-4 sejr.
I den næste kamp mod København, kommer vi bagud med 0-2 og 2-4, men kommer på 4-4 inden de to sidste singler. Men vi mangler desværre lige heldet i disse to kampe, så vi taber med 6-4.

KVIK Næstveds bedste ungdomshold i drengeligaen, spillede også hjemmekamp. Holdet havde besøg af Brøndby, som vi havde forventet en tæt kamp mod.
Men da vores bedste spiller Valdemar Buchwald, blev syg op til kampen og ikke kunne spille, var det svært for resten af holdet, at kunne presse Brøndby.

Men indstillingen hos spillerne fejlede ikke noget, og de gjorde alt hvad de kunne, men Brøndby var bare bedre på denne dag. Vi taber kampen med 10-4. Nicolai Jensen vinder alle 3 singler, mens Victor Kousgaard meget flot, vinder en single.