Seks holdsejre

Fredagens og lørdagens holdkampe har budt på mange sejre. KVIK holdene har badet sig i sportslig succes, med seks sejre til senior og veteranspillerne.

Fredag aften var hele seks KVIK hold i aktion, hvoraf 5 holdkampe blev spillet på hjemmebane. En holdkamp blev spillet på udebane i Toksværd, hvor vores serie 3 hold, tog sig kærligt af hjemmeholdet og vandt med 7-3.

Det andet serie 3 hold, spillede på hjemmebane, og her blev det til et nederlag på 6-4 til Skensved i en jævnbyrdig kamp.
Klubbens to hold i serie 2 rækken, vandt sikkert deres kampe. Det ene hold vandt med de klare cifre på 10-4 over Slagelse. Det andet serie 2 hold, måtte dog kæmpe lidt mere, inden sejren på 8-6, kom i hus mod Nyråd.

Serie 1 holdet vandt en flot sejr i en tæt holdkamp mod Rødvig, med 8-6. Dette resultat blev kampen i Danmarksserien også, men det var desværre udeholdet fra Skensved, der fik de 8 sejre i holdkampen. I denne holdkamp, var det kun en storspillende Nick Olsen med 3 singlesejre, der leverede varen.

Et hold der forstår at leverer varen, er veteranerne over 50 år, der fik en drømmestart på sæsonen. Ved lørdagens veteransamling på Kalbyrisskolen, vandt de begge deres kampe med 4-1 mod henholdsvis, Posten, København og Hvidovre.