Masser af kampe venter

Der venter KVIK holdene mange kampe i et stort anlagt program, fordelt på de tre kommende dage. Det hele starter fredag aften, kl. 18.30, hvor første bold sættes i gang på Kalbyrisskolen, og hvor der spilles fem senior holdkampe.

Lørdag eftermiddag fortsætter vi med de gamle drenge, hvor vi er arrangør, af en veteransamling med 7 klubber. Søndag formiddag, fra kl. 10.00 har vi en ungdomssamling med 8 klubber.

Det store program, bliver ligeledes planlagt og fordelt på skolens haller, så det er sundhedsforsvarlig og forsamlings forbuddet, kan blive overholdt.

Fredag aften, kl. 18.30 spiller Danmarksserien mod Skensved. Dette hold er meget sultne, efter et godt resultat, fordi holdet i den seneste kamp, led et overraskende nederlag.

Vores mandskab i serie 1, må også være meget opsatte på et godt resultat, efter nederlaget til Slagelse i sidste kamp. Serie 1 holdet møder Rødvig.
Vores to hold i serie 2, har derimod fået en god start på sæsonen og skal med masser af selvtillid, møde henholdsvis Slagelse og Nyråd.
Det ene af Serie 3 holdet, skal ligeledes spille hjemme mod Skensved. Det andet serie 3 hold, har fået en udekamp, som spilles i Toksværd, fredag aften.

Veteranerne i 50 A, skal i lørdagens arrangement, spille to holdkampe. Først mod Hvidovre, kl. 13.00 og derefter Posten, København, kl. 14.30.

Søndag spiller vores bedste drengehold en spændende kamp i drengeligaen, mod topholdet fra Brøndby. Denne kamp har starttidspunkt, kl. 10.00.

På samme tid, skal klubbens andre ungdomshold i kamp for første gang i sæsonen. Et af holdene, skal spille to holdkampe mod Helsingør og Ølstykke i en samling i Roskilde.

Det andet drengehold, spiller to holdkampe i en ungdomssamling, vi selv afholder. Her spilles første kamp, kl. 10.00 mod Virum og derefter skal drengene møde København BTK.

Alle i klubben glæder sig til tre spændende dage, med masser af bordtennis.