God start

Begge vores Serie 5 hold fik en perfekt start på deres sæson, med flotte kampe og gode sejre til begge hold.
Serie 5 rækken spilles med to spillere på hvert hold og den første holdkamp var et indbyrdes opgør mellem de to KVIK hold.
Dette indbyrdes opgør vandt Martin Bisp og Brian Jensen med 5-0 mod Thomas Petersen og Morten Eslund, der kun fik 2 sæt i holdkampen.

Bedre gik det for Morten Eslund og Thomas Petersen i deres anden holdkamp, som blev spillet mod Haslev. De kommer godt nok bagud 0-1, men Morten vinder sin single med 3-1 og udligner holdkampen.
Den meget vigtige double vinder KVIK holdet med 3-2 og bringer sig foran 2-1, men Haslev svarer igen og udligner til 2-2, inden Thomas spiller den afgørende single. Thomas har fuld fokus på sit spil og vinder 3-0 i sæt og sikre dermed holdet en sejr på 3-2.

Brian Jensen og Martin Bisp fortsætter i deres anden holdkamp mod Stenlille de gode takter og har ingen besvær med at vinde alle 4 singler og deres double til en samlet sejr på 5-0. Der blev kun tabt en enkelt sæt undervejs. Stor styrke af Martin og Brian, der med to 5-0 sejre ligger sig klart i spidsen af serie 5.

Denne serie 5 samling med de 4 hold havde stor opbakning fra mange KVIK Næstved fans. Godt at se, den store støtte holdene får i deres kampe.