To holdsejre

To af klubbens seriehold spillede hjemmekampe onsdag aften, begge mod Slagelse og det blev til 2 sejre. Serie 2 holdet vandt med 9-5 og Serie 3 holdet fik en sejr på 7-3.
I den meget tætte serie 2 række var der på forhånd lagt op til spænding, da det var nr. 2 og 3 i rækken der skulle mødes.

Det stærke KVIK fik en god start mod Slagelse og havde en føring på 6-2 inden doublerne og efter de var spillet var stillingen 7-3, inden de sidste 4 singler. Her fik KVIK 2 sejre, så det samlede resultat blev på 9-5.
Bent Larsen blev topscore med 3 sejre, Mumba og Carsten Larsen fik 2 sejre, mens Lars Malmqvist fik en enkelt sejr. De to sidstnævnte vandt deres double.
Sejren fik KVIK Næstved på 2 pladsen med 13 point, men rækken er meget jævnbyrdig og kun 1 point skiller de 4 første hold i tabellen. 

Vores Serie 3 hold er også med helt i toppen og det blev til en meget sikker sejr på 7-3 mod Slagelse, der ligger i den tunge ende af tabellen.
Holdet var aldrig i problemer og Bjørn Aaholm kører nemt igennem med 3 sejre på 3-0 i sæt. Steen Hadsbjerg vinder 2 kampe, mens Tony Petersen vinder en enkelt.
Bjørn og Steen vinder også deres double. Holdet ligger nr. 1 i rækken med 10 point.