Guld veteraner

To af klubbens gamle drenge, har i weekenden vundet det østdanske holdmesterskab for veteraner. Holdet med Michel Leleu og Lars Bonnesen, har igennem hele sæsonen spillet i veteran 40 år. En to-mands turnering under ØBTU.

Efter grundspillet var færdig, var holdet klar til slutspillet. Men da slutspillet skulle starte, skulle man først afgøre, hvem der var blevet nr. 1 eller 2 i grundspillet. Den duel stod mellem KVIK og Amager. Begge hold havde, efter alle grundspillets kampe, den samme pointscore, sætscore og vundne bolde.

Slutspillet startede derfor med dette opgør, for at afgøre hvem, der skulle møde hvem i en semifinale. Amager besejrede KVIK med 3-1 i denne kamp. Derfor sluttede KVIK som nr. 2 i grundspillet og skulle møde Allerød i semifinalen.

Denne semifinale blev aldrig spændende, da Michel og Lars, hurtigt løb over det Nordsjællandske hold med 3-0.
I den anden semifinale, vandt Amager, så endnu engang skulle KVIK møde Amager. Denne gang var det så i finalen, og her var der fuld fokus hos KVIK spillerne.

Michel starter med at tabe første single med 2-3. Lars Bonnesen svarer hurtigt igen med en 3-0 sejr. I den vigtige double spiller Michel og Lars med stor koncentration og vinder 3-0. Dermed fører KVIK med 2-1, inden de sidste to singler. Men de når kun at spille én single, da en storspillende Lars Bonnesen, vinder over Amagers førstesingle med 3-1 i sæt.
Dermed sikre han KVIK en holdsejr på 3-1 og GULD i veteran 40 år. Et stort tillykke.