Klar til 2. division

Klubbens 3. division, er efter lørdagens to holdkampe, allerede sikret en oprykning til 2. division.
Holdet har igennem hele sæsonen været fuldstændig suveræne, og indtil videre vundet samtidlige 14 spillede kampe i rækken.

Med de 28 point, og 9 point ned til nr. 2 Amager, er holdet sikker på en førsteplads, selvom, der mangler 4 holdkampe endnu.

Holdet, der i lørdagens to kampe, var med til at sikre pladsen i 2. division, var Nick Olsen, Jonathan Nielsen, Ruben Jensen og spillende holdleder, Mads Jørgensen.
I  den første kamp mod Ballerup, kom vi godt nok bagud med 0-1, da Mads og Nick tabte en double, men herfra gik det kun en vej, da vi sejrede i de næste 8 kampe og vandt holdkampen med 8-1.

Den anden holdkamp, var mod hjemmeholdet Nyråd. Efter doublerne er stillingen 1-1. KVIK kommer foran med 3-1, men Nyråd kommer tilbage til 3-3, inden vi igen tager afstand til 5-3, men endnu engang svarer Nyråd igen til 5-5. Men, da vi i de sidste 4 singlekampe, vinder de 3 singler, var Nyråd besejret med 8-6.

Tillykke med oprykningen.

Drenge divisionen
Klubbens andet hold i divisionsrækkerne, spillede søndag på hjemmebane i en drengedivisionssamling, med 6 hold.

Vores mandskab med Oliver Jensen, Valdemar Vejlgaard, Valdemar Buchwald, samt Jacob og Simon Petersen, spillede den første kamp mod Virum, som de tidligere på sæsonen, tabte klart til.

Men det var nogle meget sultne KVIK drenge, der var klar til kamp. Holdet får også en drømmestart med to doublesejre.
Vi kommer foran med 3-1 og 4-2. Ved denne stilling, kommer, der superspil frem i alle 4 KVIK drenge, og på en fantastisk indstilling, vinder vi de næste 4 singler, til en 7-2 føring.
Virum er knækket og kan ikke komme tilbage i kampen. Vi lukker den med en 9-5 sejr.

En flot holdindsats af drengene i denne kamp.

Alt det mentale overskud drengene havde i Virum kampen, var derimod brugt til den næste holdkamp mod OB. Vi havde intet at skyde med og tabte klart med 12-2. Oliver Jensen og Valdemar Buchwald, vinder hver en kamp.