Gulddrenge

Simon Petersen

Ved Roskildes store internationale stævne i weekenden var der igen dominans fra KVIK Næstved, da vi fik guldmedaljer i hele 3 rækker.
I herre klasse 5 fik Lars Bonnesen en guldmedalje efter han i finalen vandt med 3-1 over en spiller fra Bornholm, som i øvrigt slog Michel Leleu ud i kvartfinalen.
Lars startede ellers med at blive nr. 2 i gruppen, men herefter tog han fat og fik gang i sit spil og det rakte til samlet sejr i klasse 5.

Lars Bonnesen spillede også i klasse 4 og her spillede han sig frem til semifinalen som også blev endestationen. Michel Leleu som blev slået ud i kvartfinalen i klasse 5, spillede helt forrygende i klasse 6, hvor han i et spillesystem med alle mod alle, vandt sine kampe suverænt og blev en sikker vinder af klasse 6.

I den yngste række fik vi også en guldmedalje, da Simon Petersen i puslinge B også i et system med alle mod alle vandt 5 tætte kampe og det var nok til at sikre sig en fortjent guldmedalje i puslinge B.
Nicolai Dyg Jensen som vandt ØM i puslinge D, skulle til dette stævne spille i puslinge C og det gjorde han super flot ved at få en 3. plads.

I yngre drenge C havde vi Mark Christensen og Oliver Jensen med og begge gjorde det rigtigt godt. Mark spillede sig helt frem til finalen, hvor det dog blev en nederlag, men en fortjent 2. plads til Mark.
Oliver Jensen spillede sig i kvartfinalen i denne række og det samme gjorde Oliver i drenge D rækken.