Holdturnering færdigspillet

Sæsonen nærmer sig stille og roligt sin afslutning, og et typisk tegn på dette, er at ØBTUs holdturnering for senior er færdigspillet. Alle KVIKs seniorhold har spillet den sidste kamp i grundspillet.
Vi har dog stadigvæk et hold med i slutspillet, samt vores ungdomshold, er ligeledes med i turneringen endnu.

Vi vil her på siden, komme med en status på alle de seniorhold, der er helt færdige med denne sæson. Denne artikel omfatter serie 1 og de to serie 2 mandskaber. Efterfølgende vil der komme en beskrivelse af de resterende seniorhold.

Serie 1 holdet med holdleder Carsten Larsen, som chef har i sæsonen spillet 18 holdkampe. Holdet sluttede på en god solid 6. plads med 17 point, for 8 sejre og 1 uafgjort. Vi har i sæsonen stillet med gode spillere på holdet og benyttet i alt 9 spillere. Vi har vundet nogle god kampe, men vi må også erkende, at niveauet i serie 1, de seneste år er steget kraftig, da flere gode spillere, er at finde i denne række.

Vores topscore på dette hold, blev Jonathan Nielsen med 27 sejre i 30 kampe. Nick Olsen har kun tabt to kampe, og havde en score på 22 sejre i 24 kampe. Jørn Ringstrømm og Bent Larsen, har begge en score på 14 sejre i 39 kampe. Carsten Larsen har vundet 13 kampe i sine 30 spillede.

Serie 2
Begge klubbens hold i denne serie 2 række, har gjort det rigtig godt i turneringen igennem hele sæsonen. Begge hold, har spillet i den samme kreds, og var mellem de 4 bedste, hvilket er ret flot.

Intern på de to hold, har der også været stor jævnbyrdighed, som man kunne se på de to indbyrdes opgøre der sluttede 7-7 og 8-6 til det højst rangeret hold, som er klubbens 3. hold.

Det var dette hold, der sluttede på en 2. plads i grundspillet med 25 point, for 12 sejre og 1 uafgjort. Denne andenplads, har givet holdet en oprykningskamp til serie 1. Denne kamp, spilles den 9. april på hjemmebane.

Men holdet har spillet kredskampe om det østdanske mesterskab. Den første kamp i 1/8 finalen, var mod Glostrup på hjemmebane. En meget tæt kamp, der endte 7-7, men med KVIK som vinder på en 28-27 sætscore.
I kvartfinalen, tabte holdet, med 8-3 til et stærkt Furesø hold. Derfor desværre ikke nogen plads i final 4.

Holdets topscore i grundspillet, blev Jesper Fromberg med 26 sejre i 36 spillede kampe. Nr. 2 på holdet, blev Bjørn Aaholm med 25 sejre i 30 kampe. Søren Nonbo har 20 sejre i 36 kampe. Henrik Mørkeberg Sørensen har vundet 18 kampe i 33 spillede. Holdleder, Lars Bonnesen har vundet 17 singler i sine 27 spillede kampe.

Klubbens andet hold i denne serie 2, blev nr. 4 med 17 point, for 6 sejre og 5 uafgjorte holdkampe. Det viser, at holdet har spillet utrolig mange tætte kampe, og med lidt mere held kunne have fået flere sejre.

Topscore på dette hold blev Bo Nielsen, der har fået 22 singlesejre i 27 spillede kampe. Steen Bimme Jensen, har kun tabt 3 kampe og fik en score på 21 sejre i 24 kampe. Steen Hadsbjerg har vundet 16 kampe, ud af 36 spillede. Kim Rasmussen har vundet 10 kampe og spillet 18. Søren Langhorn har ligeledes vundet 10 kampe, men spillet 27 kampe.

I næste indlæg på siden, vil der komme en status på holdene fra serie 3 til serie 5.