Sjov og hård træningsdag

En del af KVIKs ungdomsspillere, har været samlet til træningsdag med klubbens trænere.
Formålet med træningen, var at samle ungdommen på tværs af de daglige træningshold, og uanset hvilke niveau man havde som spiller, kunne man deltage.

Træner, Mads Jørgensen havde lavet et godt, sjovt og seriøst træningsprogram, så alle kunne være med. Spillerne blev sammensat, så det passede med ens eget niveau.

Michael Jensen, arbejdede med hver enkelt spiller ved Kinabordet, hvor der blev snakket meget teknik. Seniorspiller, Jørn Ringstrømm og træner, Jacob Larsen var med i træningen, som sparring, for de mange spillere. Alle fik dermed optimale forhold, hvilket gjorde at træningen var meget lærerig for alle spillerne.

Der blev trænet bordtennis, i alt 3,5 time, med en times frokostpause indlagt. Efter bordtennistræningen, blev alle sendt i Næstved Svømmehal, hvor klubben havde bestilt en times svømning med livredder.

En god dag for alle deltagere, og det er en træningsdag, der er kommet for at blive, som fast tradition en gang i sæsonen. Alle børn får noget ud af denne dag, uanset om man er begynder eller elitespiller.