Mindeværdig dag

Det var en stor og mindeværdig dag, for de særligt indbudte til det første Mumba Memorial arrangement. Der var samlet 30 af de nærmeste kammerater fra KVIK Næstved, samt fra Nyråd, til at mindes klubbens store leder.

Dette særlige arrangement, var placeret på dette tidspunkt af sæsonen, hvor vi alle havde nået en tid, hvor vi skulle til at tænke fremad og komme videre. En anden årsag til dette tidspunkt, var at Mumba i dag, den 19/3, ville være fyldt 60 år.

Hele arrangementet, startede med at der blev spillet en masse bordtennis, efter nogle særlige regler, hvor spillere med lave ratingtal, kunne få en føring på helt op til 5-0.

På denne måde, kunne alle møde alle, uanset hvilke niveau man havde, og det gav faktisk en masse spændende og jævnbyrdige kampe. Efter de indledende runder med 4 spillere i puljerne, gik de to bedste i vinder slutspillet, mens nr. 3 og 4, gik i et taberslutspil. Både i vinder- og taberslutspillet, spillede man i en mellemrunde i nye puljer, hvor kun vinderen gik videre til semifinalerne.

I Vinderturneringen, gav det følgende semifinaler: Mads Jørgensen mod Nick Olsen og Jonathan Nielsen mod Steen “Bimme” Jensen. Med det specielle handicap, der blev spillet med, gav det to spændende og tætte semifinaler.
Mads Jørgensen og Bimme vandt begge i 5. sæt, og skulle dermed mødes i finalen. I denne finale, havde Bimme en føring på 5-0 fra start, da han har mere end 500 mindre i rating.

Mads Jørgensen sætter tempo fra start og vinder de første sæt, men Mads ved også, der ikke er råd til fejl, så kommer den rutinerede Bimme tilbage, og det var lige hvad der skete. Bimme kom tilbage i kampen og sejrede i 5. sæt og blev dermed den første vinder af Mumba Memorial.

I taberturneringen, var finalen mellem Brian Jensen og Michael Ericsen. Her blev det til en sejr til Ericsen på 3-0 i sæt.

Efter de mange spillede kampe og oprydning i hallen, var der fællesspisning, med god mad, underholding og taler.
Efter spisning, var der lavet et portvinsarrangement, hvor Kim Christensen fra Portvin Syd i Nyråd, fortalte om portvin, og dertil portvinssmagning.

Denne dag og dette arrangement, vil blive gentaget i næste sæson, og vi takker alle for en god dag, og tak til arbejdsgruppen, der havde stået for planlægningen af dagen.