Vestegnens stævne blev afviklet i weekenden i den rigtige Brøndby Hal, hvilket var en behagelig forandring fra den røde hal der normalt afvikles stævner i.

Brøndby Hallen

KVIK havde andre aktiviteter igang samtidig, hvilket også afspejlede deltagerantallet idet klubben kun havde 3 spillere med.

Spillere og rækker:
Tim Hansen: Hr. Klasse 1, Hr. Klasse 3, Hr. Klasse 4
Jacob Petersen: Hr. Klasse 2,  Hr. Klasse 3
Simon Petersen: Hr. Klasse 2,  Hr. Klasse 3

Lørdag:

Første række der blev afviklet var Hr. Klasse 3 med 6 puljer med 4 spillere i hver pulje.
Tim spiller koncentreret, men er kommet i en svær pulje med dygtige juniorspillere, og desværre for Tim blev det ikke til en sejr i puljen.

Jacob

Simon, der var ramt af sygdom i ugen op til stævnet, er også kommet i en svær gruppe, vinder 1 enkelt i puljen og kommer dermed ikke videre.
Jacob er til gengæld helt ovenpå og sprudler af spillelyst. Selvom det fra start så ud til at blive en svær gruppe, så spiller Jacob rigtig godt og fokuseret og vinder ubesejret sin gruppe.
Som puljevinder får Jacob en oversidder og er direkte i kvarten hvor han møder Allan Wraa, Brøndby der er seedet 1’er i Hr. Klasse 3.  Jacob kommer foran 2-0, men Allan bider fra sig og kommer på 2-2. Det 5 sæt er tæt og svinger mellem spillerne, en meget tæt kamp som Jacob desværre taber til sidst, men en absolut fantastisk indsats af en yngre drenge spiller der også fik stor ros af både Allan og puljedeltagerne, hvilket gav Jacob et fortjent boost på selvtilliden og en fin 5 plads.

Simon

I Hr. Klasse 2 møder Jacob igen Allan Wraa i puljen, og de spiller om muligt en endnu tættere kamp, igen ender kampen i 5 sæt og desværre igen med Allan som vinder.
Jacob taber også sin 2 kamp i puljen, men vinder sin sidste kamp, enddog over en spiller fra TIK Taastrup der er 3’er på toplisten i serie 2, men det er ikke nok til at komme videre fra puljen.
Simon får en meget svær pulje og taber sine 3 kampe, men en absolut godkendt indsats.

Søndag:
Tim Hansen er eneste KVIK spiller søndag.Tim starter med Hr. klasse 1 hvor han vinder en enkelt i gruppen med 4 puljedeltagere.
Senere spiller Tim Hr. klasse 4 hvor det går bedre. Tim vinder 3 kampe i puljen og er videre fra puljen direkte i kvarten.

Tim

I kvarten møder Tim en defensiv spiller Naeem Khan, Greve der desværre bliver endestationen for Tim.

Et Vestegnen stævne er slut, ros til stævneledelsen for at overholde tidsplanerne nogenlunde, og stor ros for den “nye” opstilling i den rigtige Brøndby Hal der er markant bedre at spille i, og med markant flere borde at spille på.