Hvem er den bedste kammerat

Benjamin Myhre, bedste kammerat 2016

I forbindelse med årets klubmesterskaber, den 28. april, skal klubben have kåret og hyldet, den bedste kammerat i KVIK Næstved.
Det er en pris, der er blevet uddelt siden 2001, og for mange er det en meget stor ære og et kæmpe skulderklap, at få denne titel.

Det er alle medlemmer i klubben, ny som gammel, ungdom eller senior, der har en chance for at få denne pris. Derfor er det også, netop medlemmerne selv, der har mulighed for at indstille en kandidat.

En god kammerat i KVIK, kan f.eks. have hjulpet med til arrangementer, have lånt sit bat til en klubkammerat, kørt til stævner, bagt en kage, været en stor hjælp til træning eller ved kampe, eller noget helt andet.

Hvis du som medlem, forældre, træner eller leder i KVIK, mener at en bestemt person, er den bedste kammerat for dig og har gjort noget særligt for dig eller klubben, så bedes du indstille personen.

Send din indstilling til Michael Jensen på mail. jensen@kviknaestved.dk, inden den 24/4-18, med navn og meget gerne en begrundelse, på den person som du mener skal være årets kammerat i KVIK Næstved.

Man kan her se en artikel om sidste års vinder, Mumba og samtidig se navne på tidligere vindere.