Er du tilmeldt klubmesterskaberne

Tiden nærmer sig årets klubmesterskab, den 28. april og mange medlemmer, har allerede tilmeldt sig. Men der mangler stadigvæk nogen, der ikke har fået tilmeldt sig endnu.

Derfor husk at tilmelde dig, til dette super arrangement, hvor alle i KVIK Næstved er samlet til en god og skøn dag.

Man kan se her hvilke ungdomsspillere, der er indtil videre er tilmeldt.

Her kan man se de seniorspillere, der er tilmeldt.

Udover man kan se hvilke rækker, man er tilmeldt, så kan man også se den pris man skal betale til stævnebordet, når man ankommer.
Hvis der er fejl eller man ønsker at lave ændringer, skal man sende en mail til jensen@kviknaestved.dk eller bruge tilmeldingsformularen.

Man kan læse meget mere om mesterskaberne og hvordan man tilmelder sig her.

I næste uge vil man også se en tidsplan her på siden. Vi forventer at starte kl. 10.00 og den første række der starter er ungdomsdouble.

Bemærk også at klubmesterskaberne er medlemmernes mesterskab og derfor er alle også en del af dette stævne. Vi håber at man vil give sin hjælp på dagen. Det kan være at hjælpe til i kiosken eller dommerbordet. Man kan også tage video eller foto, som man kan dele med andre.

Hvis man selv har et firma eller har gode kontakter til en virksomhed kan man måske fremskaffe præmier til mesterskaberne, f.eks. caps, T-shirt, håndklæder og lign. Alt kan bruges.

Vi starter dagen kl. 08.30 i hallen med morgenbrød og kaffe for alle dem som vil være med til at sætte borde og bander op, samt gøre kiosken klar.

HUSK at deltage, det er en stor dag for alle KVIK medlemmer.