Sølvdrengene

Klubbens to bedste ungdomshold, spillede lørdag i det eftertragtede Final 4 stævne i Valby Hallen, om det Østdanske mesterskab for hold.

Begge mandskaber, gjorde det rigtig godt og med en super indstilling under hele turneringen, kom de også i finalen.

Størst overraskende, var det nok at juniorholdet kom i finalen. Holdet, der blev nr. 3 i grundspillet, skulle i semifinalen, spille mod Roskilde, som vi har tabt til, begge gange i grundspillet.
Juniorholdet med Jonas Storch, Mark Christensen og Oliver Jensen, spillede en helt fantastisk semifinale.

I starten af holdkampen, så det ikke ud til at gå vores vej, da Roskilde kommer foran med 2-0. Men KVIK drengene kommer i gang med spillet og vinder de næste to singler til 2-2. Roskilder kommer foran igen, men vi vinder tilbage med en sejr i 5. sæt på to bolde til Jonas Storch.

Stillingen er 3-3 inden den vigtige double. Oliver Jensen og Jonas Storch er storspillende i doublen og vinder sikkert 3-0 og nu er favoritterne fra Roskilde rystet og bagud 3-4.

Der er mange nerver på i de sidste singler, men KVIK drengene holder hovedet koldt og da Oliver Jensen og Jonas Storch vinder de to sidste singler, er holdsejren på 6-4 i hus.

I finalen, ventede nu Helsingør, som igennem hele sæsonen har spillet meget overbevisende. Vores spillere, havde den helt rigtige indstilling og fra starten fik vi ydet god modstand.

Vi tabte desværre to 5 sæts kampe i starten og det var det nærmeste vi kom. Mark Christensen vandt en single, men det var desværre også det eneste vi kunne gøre til et bedre hold. Vi tabte kampen med 6-1.
Men vores juniorhold og deres coach, Kasper Storch, kan være stolte af den flotte præstation og sølvmedaljerne.

Yngre drenge holdet, som i grundspillet blev nr. 2, var derimod favoritter i deres semifinale mod Frederiksberg.

Mandskabet med Nicolai Dyg Jensen, Simon og Jacob Petersen, havde stor kontrol på kampen og spillede med stor ro og koncentration. Holdet var aldrig i problemer og vandt fem af singlerne med 3-0 i sæt. Nicolai Jensen tabte den eneste single, så semifinalesejren blev på 6-1.

Finalen skulle spilles mod Virum, som vores hold har haft problemer med i hele sæsonen. Det samme gentog sig desværre i finalen.
Spillerne var topmotiveret og godt forberedte til kampen, men da de stod ved bordet, kunne de desværre ikke selv finde de rigtige løsninger, til at vinde kampene.

Vores spillere gjorde alt hvad de kunne, men det lykkedes desværre ikke, selvom vi var tæt på i et par af kampene. Virums spillere er ikke super talenter, men sikre spillere, der har en defensiv stil, som er meget svær at spille imod og så laver de ingen fejl.
Kun Simon Petersen fandt en løsning og vandt en single, men det var ikke nok. Nederlaget blev på 6-1 i finalen, men rigtig flotte sølvmedaljer til Yngre drenge holdet.

Billeder fra SuperWeekenden kan ses i galleriet.