Guldfest

Efter lørdagens medaljehøst til ungdommen, fortsatte succesen for KVIK Næstved, ved søndagens Final 4 stævne i Valby Hallen. Men denne gang var det ikke kun sølv, klubbens hold fik med hjem.
Der blev nemlig spillet til den helt store guldmedalje for to af holdene.

Klubbens “nye” førstehold i Østserien, spillede ikke kun om medaljer, men også for en mulig direkte oprykning til 3. division. Det skal også nævnes at man i østserien ikke spiller semifinaler, men at de to vindere af grundspillets to kredse, møder hinanden i en direkte duel, om både oprykning og titlen som Østdansk mester.

Guldkampen blev spillet mod Helsingør. Vores spillere var meget motiveret og med nogle gode træninger, var de godt forberedte til denne kamp.
Holdet med Michael Møller, Nick Olsen, Stefan Cortz og Jonarthan Nielsen, får en god start på holdkampen og kommer foran med 4-1. Helsingør svare hurtigt igen og reducere til 3-4. Men KVIK kommer igen på tavlen til 5-3, inden de vigtige doubler.

Netop i doublerne var vi storspillende, og med to sikre 3-0 sejre, kommer vi foran med 7-3. Så er det svært for Helsingør, selvom de vinder endnu en single, så er det en suverænt godt spillende, Stefan Cortz, der med sin 3. singlesejr i kampen, lukker og slukker til slutresultatet 8-4.
En stærk og god holdindsats af drengene sikre guldmedalje, Tillykke.

Serie 4
Klubbens hold i serie 4, med Brian Jensen, Sevak Hairabedian og Steen Jensen, spillede sig også frem til finalen. Dog skulle holdet igennem en tæt semifinale mod Furesø, før finalepladsen var sikret.

Kampen mod Furesø, blev først afgjort ved stillingen 3-3. Herefter vinder vi doublen og de næste to singler til en holdsejr på 6-3. I denne kamp bliver Steen Jensen den store helt med 3 singlesejre.

Finalen var mod Stenlille, som vi har mødt i grundspillet flere gange, og hvergang med et nederlag. Men nu var det i en finale, så kan alting ske. Kampen er meget tæt og bølger frem og tilbage, og efter de 6 første singler er stillingen 3-3.

Doublen bliver tabt 0-3 og KVIK er bagud med 3-4, hvilket betyder at de sidste 3 singler skal vindes.
Alle nerver bliver sluppet og vores drenge gør det næsten umulige. Vi vinder de 3 singler, og får lige akkurat hævet en 6-4 sejr i hus og dermed dagens 2. guldmedalje til klubben. Endnu et tillykke.

Serie 3 og serie 5
Vi havde stadigvæk to hold med i kampen om medaljerne. Men både serie 3 og serie 5 holdene, tabte desværre deres semifinaler.

Serie 3 mandskabet med Lars Bonnesen, Henrik Sørensen og Mark Møller, havde det utroligt svært mod et meget stærkt spillende hold fra Tølløse.
Selvom vi gjorde alt, hvad vi kunne, var det andet hold bare bedre og vi taber kampen med 6-1.

Serie 5 holdet med Tim Hansen og Mikkel Bertelsen, spillede i deres semifinale mod Jægerspris, og her var der lidt mere spænding om udfaldet. Men ved stillingen 1-1, taber vi den meget afgørende double med 2-3.
Vi kan desværre ikke komme tilbage i kampen, så det bliver et nederlag på 3-2.

Men begge hold får en fortjent bronzemedalje med hjem. Tillykke.