Pointstævnefinale

Hele 8 ungdomsspillere fra KVIK havde i weekenden taget turen til den store finalerunde, for alle de spillere der igennem sæsonen har spillet med i ØBTUs pointstævner.
En fyldt Valby hal med 32 borde, dannede rammen til en masse spændende bordtenniskampe, for klubbens nye ungdomsspillere.

Træner, Kim Rasmussen havde masser at se til, da spillerne deltog i mange kampe på forskellige borde. Alle vores spillere gjorde det rigtig godt og kæmpede alt hvad de havde lært. Uden at få de store resultater med hjem, fik spillerne en stor oplevelse, og det har givet en masse erfaring at spille mange kampe i disse rammer.

I A rækken spiller Noah Troy og Mathias Toftdal. Begge spiller i B-slutspillet og når frem til 1/16 finalen. Det skal nævnes at i denne A række, havde ØBTU givet tilladelse til at enkelte spillere, der deltager i holdturneringen, måtte deltage.

B-rækken, havde deltagelse af 3 KVIK spillere, og Magnus Berre var med i A-slutspillet, hvor han flot kom frem til 1/8 finalen. I B-slutspillet spillede Victor Kousgaard sig rigtig flot helt i kvartfinalen, mens Viktor Nielsen kom i 1/8.

Ligeledes 3 spillere, var med i C-rækken. August Bisp spillede sig i kvartfinalen, mens Louis Houlberg og Leon Hansen havde 1/8 finalen som endestation.

En flot indsats af alle drenge.