Tidsplan for klubmesterskab

Programmet til årets klubmesterskab, med deltagere og startstidspunkter ligger nu klart. Det er mange år siden, der har været så mange deltagere til klubbens eget mesterskab.
Derfor er der rigtig mange kampe der skal spilles, inden dagen er færdig.

Den første række der starter er ungdomsdouble, kl. 10.00. Derefter begynder seniorene deres doublerække, kl. 10.15, og så spilles der på alle borde frem til kl. 19.00.

Her kan man se program med tider for alle rækker, samt den seneste ratingliste, som der seedes efter. Tidsplan klubmesterskab 2018

Husk at møde senest 30 min før man skal spille.

Man kan se her hvilke ungdomsspillere, der er tilmeldt:
Tilmeldingliste og betaling ungdom

Her kan man se de seniorspillere, der er tilmeldt.:
Tilmeldingliste og betaling senior

Udover man kan se hvilke rækker, man er tilmeldt, så kan man også se den pris man skal betale til stævnebordet, når man ankommer.
Hvis der er fejl eller man ønsker at lave ændringer, skal man sende en mail til jensen@kviknaestved.dk eller bruge tilmeldingsformularen.

Man kan læse meget mere om mesterskaberne her.

Bemærk også at klubmesterskaberne er medlemmernes mesterskab og derfor er alle også en del af dette stævne. Vi håber at man vil give sin hjælp på dagen. Det kan være at hjælpe til i kiosken eller dommerbordet. Man kan måske bage en kage. Man kan også tage video eller foto, som man kan dele med andre.

Hvis man selv har et firma eller har gode kontakter til en virksomhed kan man måske fremskaffe præmier til mesterskaberne, f.eks. caps, T-shirt, håndklæder og lign. Alt kan bruges.

Vi starter dagen kl. 08.15 i hallen med morgenbrød og kaffe for alle dem som vil være med til at sætte borde og bander op, samt gøre kiosken klar.