Invitation til Ungdomstræningslejr

KVIK Næstved har igennem mange år, opbygget en god ungdomsafdeling, med både talent og stor bredde, hvor mange bordtennisglade børn kommer og spiller.

Træningen i KVIK er også inddelt i forskellige træningshold, da niveauet på spillerne er meget spredt. Vi har de helt nye spillere, de lidt øvede og meget øvede spillere, og så har vi nogle af de bedste ungdomsspillere i Danmark, der spiller i den bedste liga i landet.

Men alle spillere, er under samme tag og medlem i KVIK Næstved. Derfor vil vi lave en træningsdag for alle ungdomsspillere på tværs af spilleniveau. På den måde, kan man se hinanden træne og lære sine klubkammerater bedre at kende.

Træningsdagen er lørdag, den 2/11-19, kl. 10.45 – 17.15.

Vi træner på Ellebækskolen, afd. Kalbyris, Solsikkevej 14, Næstved. Vi har 11 borde til rådighed i hallen, og derfor er der kun plads til 22 spillere.

For at give de bedste og mest optimale forhold for alle spillere, vil vi opdele træningen i træningsgrupper, men der vil også være mulighed for at enkelte spillere fra talentholdet, kan træne med spillere fra B-holdet og omvendt.
Der vil blive trænet tekniske øvelser og der vil være kinatræning. Det er klubbens egne trænere, der underviser denne dag.

Program:
Kl. 10:45 – 13:15 Opsætning af borde og bander, samt første træningspas
Kl. 13:30 – 14:45 Spisepause og hvil
Kl. 14:45 – 17:00 Andet træningspas
Kl. 17:00 – 17:15 Slut og fælles oprydning

Det koster 100,00 kr. pr. deltager, som betales kontant, via bank eller mobilepay (Kim Rasmussen 21677427). Beløbet dækker halleje, bolde, træning og frokost.

Til denne træning, bedes du medbringe, Alm. bordtennisudstyr, drikkedunk, klubtrøje, hvis man har, samt godt humør.
Der vil blive spillet over 4,5 times bordtennis på denne dag, derfor skal man være godt forberedt, så man kan gennemføre træningen.

Klubben giver en sandwich til frokost. Derudover vil der være saft, frugt og müslibar.

Forældre er meget velkommen til at overvære træningen, eller måske bare en del af den, for evt. at få en bedre forståelse for bordtennis.

Tilmelding sker på nedenstående.

Vi ses til en god og sjov dag.

KVIK Næstveds Trænerteam.

Tilmelding:
Lejren er afholdt.

Deltagerliste: