Jacob

I sidste uge var der udtagelse til Top12, og i denne uge var der udtagelse til Kval Top12 for ungdom.

Denne sæson er KVIK Næstved repræsenteret ved Kval Top 12 med første års drengespilleren Jacob Petersen, og Jacobs tvillingebror Simon Petersen er reserve.

Jacob, der sidste år var direkte udtaget til Top12 som yngre drenge, fik en slem knæskade ved sæsonstart, som han heldigvis nu har rystet af sig, og er klar til at spille kampe igen.
Det er derfor meget flot at Jacob, både som første års drengespiller, men også med en skade der har holdt ham fra at spille i næsten 2 måneder, alligevel kvalificerer sig.

Simon der har løftet sit niveau markant siden sæsonstart, ligger desværre lige udenfor udtagelse med ganske få point, men han er med som reserve hvis der skulle komme afbud på dagen.

Klubben ønsker spillerne stort tillykke med udtagelsen.

Simon

Denne Top 12 turnering, betragtes sammen med Danmarks-mesterskaberne, som det mest betydningsfulde stævne herhjemme, og er faktisk nok det sværeste at vinde, da man skal slå alle de bedste for at ende øverst på podiet.

Mange mener Top12 er det “rigtige” Danmarksmesterskab da de 12 højeste rangerede spillere alle møder hinanden. Dermed er der ikke mulighed for heldige lodtrækninger og alt muligt andet, der kan påvirke udfaldet af stævnet. Det er ren kamp alle mod alle om at stå øverst på skamlen til sidst.
Det kræver meget mentalt arbejde og fuld fokus på alle kampe, begge dage, for at vinde Top 12 og Kval Top 12.
Via ranglisten udtages de 8 højest rangerede spillere direkte til hovedturneringen.

De sidste 4 pladser skal så findes via Kval top 12.
Til kval top 12 udtages spillerne fra 9-14 på ranglisten direkte, og derudover er der to wildcards til Jylland og Sjælland, samt et til Fyn og et til Bornholm.
Heraf finder man altså de sidste 4 spillere, der skal spille med ved Top 12.
Kval Top 12 afvikles på helt samme måde som selve Top 12.

Alle udtagne spillere kan ses på link nedenunder, hvor man også kan læse mere om konceptet.
Top12
Kval. Top12