Weekendens kampe

Der venter en forlænget og hård weekend for klubbens ledere og trænere, med det store kampprogram, der kommer de næste tre dage. Næsten alle klubbens turneringshold skal i aktion, på et eller andet tidspunkt.

Allerede i aften, fredag bliver der taget hul på programmet, med 4 holdkampe på Kalbyrisskolen. Her er det klubbens seriehold, der tager imod 4 modstandere på denne superfredag.

Serie 1, der har fået en god start på sæsonen, med to holdsejre, tager imod Tåstrup. Serie 2 holdet, der også er ubesejret efter de to første holdkampe,spiller mod Nyråd.
Vores serie 3 hold, skal spille mod Skensved, mens den sidste kamp der spilles fredag, er serie 4 holdet, der tager imod Trelleborg.

Lørdag afholder KVIK tre ungdomssamlinger, med 12 hold og en veteransamling med 8 hold på Kalbyrisskolen.
Vores 3 ungdomshold under ØBTU, skal i kamp, og alle hold skal spille hver to holdkampe.

Første hold, der spiller er U12, som starter kl. 09.30. Veteran 50 år, skal ligeledes spille to holdkampe, med start kl. 10.00. De to hold, der spiller i rækken O12 år, skal starte kl. 13.30. Der vil blive spillet på 8 borde fra kl. 09.30 til kl 17.30, så der er masser af bordtennis, man kan se på.

Klubbens divisionshold, skal også i kamp i weekenden. Holdet i 2. division, skal se om de kan følge op på den gode start de har fået med 3 sejre i 3 kampe. De skal møde Hillerød og København i to holdkampe, som spilles i Roskilde.

KVIKs hold i drengeligaen, skal søndag spille to holdkampe på udebane i Amager. Her spiller de først mod Egedal, og derefter en topkamp mod Amager.

Vi ser frem til 3 gode dage og ønsker alle hold, god kamp.