Seniorsejre

Det er blevet til mange sejre for klubbens seniorhold i det hårde weekend program. Det hele startede fredag aften, med at 4 seniorhold, lagde ud med kampe i et super fredags arrangement på Kalbyrisskolen.

Det højst placerede, af vores serie 1 hold, har fået en drømmestart på sæsonen, og det stærke spil fortsatte fredag aften, da det blev en overbevisende sejr på 14-0 mod Tåstrup.

Holdet, der vandt så overbevisende, var Jonathan Nielsen, Stefan Cortz, Morten Bo Petersen og 1. års drengespilleren, Jacob Petersen, der var klar igen, efter en skadespause på 2 måneder.

En ligeså overbevisende sejr, stod klubbens serie 2 hold for, da de vandt en knusende 13-1 sejr over Nyråd. Serie 4 mandskabet, vandt en jævnbyrdig kamp mod Trelleborg med 6-4. Eneste nederlag, denne fredag aften, var da serie 3 holdet tabte med 7-3 til Skensved.

Den store aktivitet på Kalbyrisskolen, fortsatte lørdag. Her var KVIK, arrangør af en stor veteran samling med 8 hold. Selvfølgelig havde vi selv et hold med hos de gamle drenge.
Mogens Mørkeberg og Michael Jørgensen, repræsenterede KVIK farverne rigtig flot med to holdsejre. Først blev det en 4-1 sejr over Posten, København og derefter en 3-2 sejr over Amager.

KVIK Næstveds hold i 2. division, spillede ligeledes lørdag. Her blev det til to meget jævnbyrdige kampe mod Hillerød og København. Holdet havde på forhånd fået afbud fra Sam Oddsheden, så reserve Stefan Cortz fra serie 1 holdet var indkaldt.
Men kort før kampstart, fik Mads Jørgensen en skade, så Jørn Ringstrømm, fra serie 1, blev hasteindkaldt.

Sammen med Ruben Jensen og Sebastian Haack, skulle de på en stor opgave mod Hillerød. Ruben og Sebastian vinder deres kampe og en double. Men da Stefan og Jørn ikke vinder, selvom de er meget tæt på i et par fem sæts kampe, bliver kampen 7-7 og holdkampen, skal afgøres i et golden sæt.
Lodtrækningen falder ud til, at det er Stefan Cortz, der skal spille. Stefan taber desværre dette enkelte sæt, så holdsejren går til Hillerød med 8-7.

Holdkampen mod København, bliver næsten samme scenarie, da Ruben og Sebastian vinder deres kampe. Jørn kæmper som altid godt, men vinder desværre ingen singler. Men Stefan Cortz er stærkt spillende i denne kamp og kommer flot igen, efter sit golden sæt nederlag mod Hillerød. Han vinder en single med 3-2, og den sejr er så vigtig, at den får betydning for at KVIK vinder holdkampen med 8-6.

Den sejr var et godt punktum, for en masse gode og flotte sejre til klubbens seniorhold.