Jens Pap er død

Vi har modtaget den meget triste meddelelse, om at klubbens mange årige medlem, Jens Christian Christensen også kendt af alle i KVIK, som Jens Pap er afgået ved døden.
Jens Christensen er født i 1945 og spillede bordtennis i mange år hos KVIK Næstved. Jens havde sin helt egen spillestil, som ingen andre nogensinde vil få. Han spillede med en “Tony Hold” belægning, som havde samme virkning som pap. Derfor var det oplagte øgenavn til denne utraditionelle spiller, Jens PAP.

Jens Pap var en god stabil spiller, mange havde svært ved at spille imod. Han spillede på flere turneringshold i KVIK og vandt mange kampe. Men han elskede mest at komme ud til stævner, hvor han var en rigtig præmiehaj. I gamle dage havde han mange ture til landsmesterskaberne i Fuglsøcenteret, som han var glad for. Han hyggede sig på disse ture, hvor Jens Pap og Mumba havde gode oplevelser og mange diskussioner sammen.

De sidste år inden sin død, havde Jens svært ved at komme i klubben, da vejrtrækningsproblemer, gjorde han ikke kunne bestige trappen til vores klublokale. Til sidst var det lungebetændelsen Jens ikke kunne overvinde og han sov stille ind, den 3. november. Bisættelsen har fundet sted.

Æret være Jens Pap Christensens minde