Klar til kredskampe

Som det første seniorhold, er klubbens serie 5 mandskab klar til kredskampe under ØBTU. Det står klart efter de seneste spillede holdkampe.

Serie 5 holdet med Mikkel Bertelsen og Tim Hansen har i sæsonen spillet i en meget jævnbyrdig kreds, og lige til det sidste var der spænding om hvilke hold der skulle videre til kredskampene.

Holdet havde i de to sidste holdkampe mod Haslev og Trelleborg, fordel af hjemmebane og ligeledes god støtte fra de mange fans, der var mødt op til kampene.

Holdet spiller den første kamp mod Haslev, som holdet tabte 2-3 til i første halvdel af sæsonen. Men til denne hjemmekamp, var der topmotivation hos spillerne og holdleder, Mumba havde lagt en god taktik, som Mikkel og Tim fuldførte helt perfekt.
Tim Hansen starter med at vinde sin single 3-0 og Mikkel Bertelsen følger fint op og vinder 3-1 og da de samtidig vinder den vigtige double med 3-1, er sejren i hus inden de sidste singler. Haslev vinder en enkelt kamp, inden Tim lukker og slukker med en sikker sejr i sidste single til en samlet 4-1 sejr.

Den sidste holdkamp i grundspillet, var mod Trelleborg. Begge hold havde inden kampen 12 point, så det var en direkte duel om førstepladsen i kredsen.
Igen spiller Tim Hansen første singlekamp og vinder klart. Mikkel Bertelsen spiller en meget tæt og jævnbyrdig kamp i sin første singlekamp. Mikkel taber desværre i 5. sæt.

Men i den vigtige double, er der stor fokus fra både Mikkel og Tim og de vinder overbevisende med 3-0. Mikkel taber sin næste single med 3-2. Stillingen er dermed 2-2, inden den 5. og afgørende single, som Tim skal spille.
T. Hansen går til opgaven med fuld koncentration og vinder sin single med 3-1 og dermed sikre KVIK Næstved holdsejren med 3-2.

Holdet slutter derfor som nr 1 i rækken. Udover at komme til at spille kredskampe om det østdanske mesterskab, har holdet også med denne 1. plads sikrede sig oprykning til serie 4.
Der udover bliver Tim Hansen topscore i denne kreds med 15 sejre i 16 kampe. Mikkel Bertelsen bliver nr 3 på listen med 9 sejre i 16 kampe.