Træningsdag for ungdom

Klubben havde i lørdags samlet en del af ungdommen i KVIK Næstved til en træningssamling på Kalbyrisskolen.
Alle medlemmer var meget velkommen, uanset hvilke niveau man havde.

Derfor var der deltagere, der lige var startet til bordtennis og der var spillere til træningen, der tilhørte den danske elite.
Men alle kom fra KVIK Næstved og det var ligesom, det der var idéen, så man kunne se hinanden træne, samt lære hinanden at kende på tværs af spillerniveauet.

Træningen blev gennemført på 11 borde, og var selvfølgelig opdelt i forskellige træningsgrupper, så alle de deltagende spillere fik de optimale betingelser.
Alle spillere fik arbejdet med deres teknik med de mange træningsøvelser, der blev lavet. Teknikken blev endda udviklet ret meget for nogen, da alle deltagere fik Kinatræning og måske oplevede en ny verden.

Men vigtigst af alt. Alle spillere havde en sjov, god og meget lærerig dag, hvor der blev trænet bordtennis i næsten 5 timer. Det var for nogen, første gang med så meget træning, men uanset om man var begynder eller elite, så klarede alle det rigtig godt.

Tak til alle deltagere og trænere, samt de forældre der så på træningen hele dagen. En fed dag, der helt klart skal gentages.