KVIK indtog Odense

Der var mange flotte præstationer fra KVIK Næstved spillerne ved det årlige OB stævne i Odense Idrætshal. Stævnet er traditionelt et af de store i Danmark, hvor mange af de bedste spillere fra hele landet deltager.

Vi havde spillere med i næsten alle de spillende rækker ved stævnet og her er nogle af højdepunkterne.
Veteran B rækken havde deltagelse af Michel Leleu og han havde det gode spil med til Odense og får en flot 2. plads i denne række.

Morten Eslund spillede med i to klasser, og i senior 7 får han en flot 4. plads, mens han i senior 6 ryger ud i kvartfinalen, men han leverer en god præstation. Det gør Lars Bonnesen også i senior 4, hvor han spiller sig helt frem til semifinalen, men det bliver desværre også sidste stop, men en flot 3-4 plads til Lars Bonnesen.

Vores ungdom gjorde det også fint, og det klart bedste KVIK Næstved resultat kom i yngre drenge C, hvor Nicolai Dyg Jensen strøg helt til tops og vandt denne række.
Nicolai var lidt tung i starten, men efter et par 5 sæts sejre i puljen, kom han i slutspillet og her fik modstanderen at føle, Nicolai er i god form.

Nicolai vinder klart 3-0 i kvartfinalen, mens han i semifinalen vinder 3-1 mod en spiller fra Hvidovre, og i finalen vinder han ligeledes 3-1 mod en Hvidovrespiller. Rigtig flot af Nicolai og få en 1. plads i dette store stævne.

I yngre drenge B er Simon Petersen tilbage efter en lang skadespause, og Simon gør det rigtig godt i denne række, hvor der er mange gode spillere med. Simon kommer frem til kvartfinalen, hvor han taber en tæt kamp.
Simon Petersen er også med i junior D rækken og her bliver han slået ud i 1/8 finalen. Det samme gør Mark Christensen og Jonas Storch også i denne række.
Jonas Storch spiller også med i junior C, og efter han har vundet sin indledende pulje, taber han også her i 1/8 finalen. I denne junior C række, er Jacob Petersen også med, og han fulgte fint op på sit storspil ved kval. top 12 i sidste weekend, da han spiller sig frem til semifinalen. Men her er kræfterne brugt op og han taber. Men en flot 3-4. plads til Jacob.

I drenge C har vi Oliver Jensen med, og efter han er kommet videre fra puljen, bliver kvartfinalen desværre endestationen, for en ellers godt spillende Oliver Jensen.
Flot af alle KVIK Næstved spillere, der var med til at indtage Odense i denne weekend.