Masser af holdkampe

Der er en del holdkampe, der bliver spillet for tiden. I weekendens kampe var der 3 KVIK hold i aktion, og i denne uge skal flere af klubbens hold spille vigtige kampe. Her kommer et lille overblik over alle kampe.
Vi starter først med de spillede kampe i weekenden.

Klubbens hold i 1. division var inden de to opgør i Roskilde Hallen, mod Dragør og Roskilde, ramt af skader og samtidig var der afbud fra de to bedste spillere, Ashley Robinson og Sam Oddsheden, der også spiller i Sverige. Derfor måtte den sportslige ledelse en tur på 3. holdet og finde Michael Møller frem. Det er ikke noget nyt for Møller, at spille i divisionsrækkerne, da han tidligere har spillet kampe i Elitedivisionen.

Holdets første kamp var mod Dragør og her starter vi med at komme bagud 0-1, da Oliver Petersen taber til Morten Knudsen. Michael Møller spiller næste kamp, mod en reservespiller fra Dragør, og det var selvfølgelig en nøglekamp, da de to reserver møder hinanden. Michael Møller leverer en stor kamp og vinder klart 3-0.

Sebastian Haack og Mads Jørgensen følger efter med 3-0 sejre, så vi er foran 3-1. Sebastian Haack spiller en storkamp mod Morten Knudsen, som han besejer med 3-2 og lige efter vinder Oliver Petersen sin single, så holdsejren kommer i hus med 5-1.
Efter den flotte sejr over Dragør, kom vores hold, dog helt ned på jorden igen i den næste kamp. Her taber vi klart 5-0 til Roskilde, der til denne kamp. havde Allan Bentsen og Finn Tugwell på holdet.

Ungdomsholdene spillede også i weekenden, og lørdag spillede juniorholdet på hjemmebane to holdkampe.
Første kamp, var mod Amager og vi får en god start med en føring på 3-0 og 4-1. Amager reducerer dog til 3-4, men hvor vi er mest presset viser holdet styrke og med to 3-0 sejre, kommer vi foran 6-3, inden Amager vinder den sidste single til resultatet 6-4.
Oliver Jensen, Jonas Storch og Mark Christensen vinder hver to singler.

Samme hold spiller næste kamp mod Hvidovre, som i deres første kamp havde vundet over Slagelse, så vi vidste det var et godt hold vi skulle spille mod. Men Coach, Kasper Storch havde godt styr på spillerne og fik motiveret dem til en stor præstation.
Starten af holdkampen var meget tæt og det var 2-2 efter de 4 første singler, men så kom drengene i gang og med storspil, vandt KVIK de næste 6 kampe til en samlede holdsejr på 8-2. Oliver Jensen var helt flyvende med 3 single sejre og en doublesejr med Mark Christensen. Jonas Storch og Mark Christensen vandt to singler.

Yngre drenge holdet spillede ligeledes to holdkampe, søndag eftermiddag i Hvidovre. Den første var topkamp mod Virum, som har et meget stærkt hold.
Vores drenge kommer desværre aldrig til fadet og kun Jacob Petersen kan vinde en enkelt kamp, så resultatet, bliver desværre et nederlag på 9-1.

Men holdet kommer godt igen i den næste kamp mod Hvidovre. Det store nederlag til Virum, sad stadigvæk i kroppen i de første singler mod Hvidovre og vi kommer bagud 0-2. Men vi viser styrke, hvor vi er allermest presset og holdet får gang i spillet og vinder de næste 5 kampe til en føring på 5-2. Den sidste single får vi også hjem, til en holdsejr på 6-4.
Simon og Jacob Petersen vinder 2 singler hver, Nicolai Dyg Jensen vinder en single og sammen med Simon vinder de doublen.

Kommende kampe.
Allerede i dag spilles der holdkampe igen og 3 hold spiller på udebane. Juniorholdet spiller kl. 18.30 lokalopgør mod Slagelse. Ligeledes et lokalopgør spilles i Nyråd, hvor vores Serie 3 hold skal spille. Og endelig spiller vores østseriehold i aften mod Ejby.
Onsdag aften spiller serie 1 på udebane mod Trelleborg, mens serie 2 og serie 4 spiller på hjemmebane mod henholdsvis Skensved og Stenlille.
Torsdag aften spiller det andet serie 4 hold på hjemmebane mod Benløse. Og endelig fredag aften spiller serie 5 holdet to kampe i Haslev, mod Slagelse og Haslev.
Denne uges holdkampe, er de sidste der spilles i 2017.