OB stævne

En lille gruppe af KVIK spillere, både ungdom og seniorer har i weekenden deltaget i det store internationale OB stævne i Odense Hallerne.

Endnu engang blev der leverede flotte resultater af vores spillere.

Yngre drenge spilleren, Nicolai Dyg Jensen, som de senere år, har haft succes ved OB stævne, havde også denne gang et godt stævne, med flotte resultater og to podiepladser.

I yngre drenge B, vandt Nicolai sikkert sin pulje, og spillede sig direkte til kvartfinalen. Her vandt Nicolai med 3-1, og var dermed klar til semifinalen. Nicolai måtte nøjes med denne semifinale, da han tabte kampen om en finale med 1-3.
Nicolai Dyg spillede også med i Junior D, og her var der også stærkt spil fra Nicolais side. Han vandt sikkert sin pulje, og med sikre 3-0 sejre i 1/8 og kvartfinalen, var Nicolai igen klar til en semifinale. Nicolai tabte en tæt kamp med 2-3, men får en flot 3. plads.

Oliver Jensen, spiller med i drenge B, og her vinder han sikkert sin gruppe med 3 sejre. Men i 1/8, taber Oliver desværre med 0-3. Samme bedrift laver Oliver i Junior C, så desværre bliver det to gange 1/8 finale til Oliver Jensen.

På seniorsiden, var det Tim Hansen, der gjorde et godt indtryk i det fynske, da han blev en samlet vinder af herre klasse 5. Tim startede dårligt i sin pulje og kom videre som toér.
I kvartfinalen var Tim også i problemer, men fik en sejr i hus i 5. sæt. Herfra fik Tim Hansen gang i sit spil, og med en sikker 3-1 sejr i semifinalen, var han klar til finalen.
Tim fortsatte sit flotte spil i finalen og vandt med 3-1.

I herre klasse 4, spillede Kim Rasmussen stærkt i sin pulje og vandt alle kampe, der sikrede ham en direkte plads i kvartfinalen. Det blev også endestationen for Kim Rasmussen.
Lars Bonnesen, spillede også med i klasse 4, og han tabte i 1/8 finalen. Lars Bonnesen klarede sig bedre i klasse 3, hvor han flot kom frem til kvartfinalen.
I veteran B, fik Michel Leleu en 5. plads.