Glade skolebørn på besøg

I løbet af efteråret, har KVIK haft besøg af rigtig mange skolebørn, der har haft bordtennis på deres skema i folkeskolen.
De mange glade og bordtennisinteresseret børn, kommer primært fra Lille Næstved skole og Karrebæk skole.

KVIK har som klub, stillet trænere til rådighed, så alle børn har fået en optimal oplevelse med bordtennissporten og KVIK Næstved.

Lille Næstved skole, har haft bordtennisinstruktion og træning med Michael Jensen. I denne træning har der specielt, været interesse fra pigernes side, og der har deltaget i alt 15 pigespillere, hvilket vi slet ikke er vant til i klubben. Men det er kun godt og det kan måske være starten på nogle flere pige medlemmer.

Lille Næstved skole har også med deres udskoling fra 7-9. klasse, afholdt deres skolemesterskab i forbindelse med træningen i KVIKs lokaler.
I drengenes klassetrin 7. og 8. vandt Noah og for 9. klasserne, var det Kalle, som løb med sejren. Finalen mellem Kalle og Noah, faldt ud til Kalles fordel, som kan kalde sig skolemester for drenge.

Pigernes finale stod mellem, Alberte og Luna. Sejren gik til Alberte med 11-7 i afgørende sæt. Alberte var faktisk, så stærkt spillende, at hun vandt over drengenes mester Kalle i et enkelt sæt, med 11-8, og derefter besejrede hun Lærer, Mette, med 11-7.
Med disse bedrifter, kan man vist godt kalde Alberte, for skolemester på Lille Næstved skole.

Karrebæk privatskole, har ligeledes besøgt KVIKs lokaler flere gange i efteråret, og her er det Mathias Ringstrømm, der har stået for træningen og undervisningen, af de bordtennis interesseret børn, der primært kommer fra mellemtrinene på skolen.

KVIK Næstved og Næstved kommune, som klubbens har et skolesamarbejde med, er meget glade for den store interesse, der er fra skolernes side. Vi håber alle, det vil fortsætte i det kommende år.