Glædelig Jul

Julen venter lige om hjørnet og alle KVIK spillere, trænere, ledere og familier kan holde en velfortjent juleferie. Den sidste bordtennistræning var i torsdags, og nu er det tid til at julehygge med familien.

I den sidste uge, har der været tid til at spille juleturneringer på de forskellige træningshold. Der har også været plads til at træne lidt anderledes træningsøvelser end normalt. Men selvom, det har været andre øvelser, er det en vigtig del af en spillers udvikling.

Ungdommen har kåret nogle julemestre på de forskellige træningshold, hvor der er spillet juleturneringer. På tirsdagens hold, spillede U12 holdet og andre udvalgte en lille turnering, som Victor Kousgaard vandt.

Til onsdags træningen, hvor der var et mix med drenge divisionsspillerne og nogle seniorspillere, var det Oliver Jensen, der blev jule mester.
Til denne træning, var der også en doubleturnering, som blev vundet af Simon Petersen og Valdemar Vejlgaard.

I forbindelsen med disse arrangementer, skal der også lyde en Tak til forældre, for støtte, julegaver og bagning af julekage.

Selvom det er dejligt og nødvendigt for nogen, at holde ferie, samt lade batterierne op til et nyt år, og en hård januar måned, er det alligevel muligt at få rørt battet.
Helt ekstraordinært, holder vi åbent i klubben for alle medlemmer, den 27/12-18 i tidsrummet, kl. 17.00 – 21.00, hvor der er fri træning.

Den normale træning starter igen, onsdag den 2/1-2019.

I ønskes alle en GLÆDELIG JUL.