Godt Nytår

Det er ved, at være slut med 2018, som vi i KVIK Næstved, kan se tilbage på med glæde og sorg.
Endnu engang har vi i år haft masser af glade medlemmer i klubben, der elsker at spille på loftet og nyde det fantastiske sammenhold, der er i klubben.
Det ser vi i den daglige træning, til turneringskampene og stævner, samt til klubmesterskaberne, og i år ingen undtagelse.

Det stærke sociale miljø og gode ry, der er i klubben, spreder sig, og endnu engang, er der kommet mange nye bordtennis interesseret i vores klub i dette år.

Vi har haft gode resultater til klubben, da mange af vores spillere, har været meget aktiv til stævner i hele Danmark. Alle har gjort det godt og ydet det bedste man kunne, og samtidig gjort god reklame for KVIK.

I 2018, blev alle i klubben ramt af en stor sorg, da vi den 12. oktober mistede Mumba, vores store leder og personlighed igennem 40 år. Det var en tung periode for mange, men vi er også ved at komme igennem det, og man kan mærke at flere tager et ansvar på de enkelte hold, hvor det tidligere var Mumba, der klarede alt.

Uden alle de frivillige trænere og hjælpere, der er i klubben kunne det aldrig fungerer. I 2018 er der endda kommet flere trænere til klubben, så alle træningshold fungerer optimalt. Der skal lyde en stor TAK til alle trænere for en stor arbejdsindsats i hele året.

Alle medlemmer, trænere, hjælpere, ledere med familier, ønskes et GODT NYTÅR. Vi ses i 2019.