Ribestævnet 2019

KVIK Næstved startede det nye år ved at tage til Ribe Stævne, der løb over weekenden 5-6 Januar 2019.

Jacob & Simon Guld i Yngre Drenge Elite Double

Til stævnet var der 530 spillere hvoraf de ca. 170 spillere var fra primært Tyskland, og stævnet er det allerstørste stævne der holdes i Danmark.
Stævnet blev afholdt for 55’ende gang hvilket er Danmarks Rekord, og der blev afviklet 3263 kampe.
Der skal lyde en stor ros til Ribe BTK for afvikling af stævnet der forløb effektivt i de 4 haller i Ribe Fritidscenter.
Dog kunne det godt mærkes ift. tidligere år at med øget spillerantal så øger det også ventetider, og desværre var der i år en del ventetid på primært eftermiddagsrækkerne, da man afventede færdigspillet af doublerne der lå omkring frokost-tid.

Klubturen var en tur hvor der blev lagt vægt på, at ungdommen skulle spille så meget de kunne, og for seniorspillerne var der lagt væsentligt mere vægt på det sociale, hvilket igen i år afspejlede resultaterne ved stævnet.

Nicolai Guld i Yngre Drenge B

KVIK havde 27 deltagere med til stævnet.

Langt de fleste deltagere fra klubben tog til Ribe FerieCenter, ca. 4 km fra hallerne fredag eftermiddag for at være klar til Lørdag morgen.

Vi samledes i formandens lejlighed kl. 20 til en snak og en kop øl/sodavand, enkelte valgte at besøge Ribe’s natteliv fredag aften.

Lørdag blev der spillet bordtennis fra kl. 9 og Martin Bisp var sidste KVIKspiller i hallen, og var først færdig efter kl. 22.

Noah guld i Yng. Drenge C

Op igen næste morgen hvor første række startede kl. 8, så det var med ankomst i hallen kl. 07 og med godt trætte spillere der blev spillet indtil ca. kl. 18 søndag aften.

Nedenunder kan i læse uddrag fra de rækker hvor der blev opnået resultater.
Der blev opnået rigtig mange fine og flotte resultater, mange 5’te pladser og uventede sejre, men for at begrænse dette indlæg skrives der kun kort om de rækker hvor der blev opnået podieplads.
KVIK Næstved tog 3 Guld, 2 Sølv og 2 Bronzemedaljer med hjem fra Ribe.

Guld:
Jacob & Simon Petersen spiller Yngre Drenge Elite double, hvor de efter en stærk semifinale er klar til finalen. I Finalen møder de et Tysk dobbelpar hvor Tysken tager første sæt der var meget tæt. Derefter tog KVIK fat, og KVIK vinder 2 sæt som også var tæt, og herfra var Tysken kun tilskuere til kampen, hvor de sidste 2 sæt blev vundet stort. KVIK tager guldet i rækken med en stærk 3-1 sejr.

Leon sølv Puslinge B

Nicolai Jensen spiller Yngre Drenge B, hvor han med en flot indsats vinder sin pulje. Nicolai spiller en meget tæt kvart og semifinale der begge afgøres i 5 sæt.
Nicolai er klar til finalen som han vinder klart med 3-0 og tager guldet til KVIK.

Noah Troy spiller Yngre Drenge C og vinder med imponerende spil sin pulje. Noah spiller igennem viderespil helt til finalen hvor han møder en Esbjerg spiller.
Noah er forholdvis ny i stævneregi, men det lader han sig ikke påvirke af. Noah spiller rigtig godt og vinder finalen med 3-1.

Simon 3 plads i U21C

Sølv:
Tim Hansen & Jesper Troy er doublemakkere i Herre klasse 5. KVIK vinder en tæt 5 sætter mod Tysken i 1/16 finalen, og herfra går det stærkt.
I Finalen møder de et velspillende par fra Silkeborg, og selvom Tim & Jesper kæmper en hård kamp bliver til til en flot sølvmedalje.

Leon Hansen spiller Puslinge B. Leon spiller nogle meget tætte kampen i puljen som han vinder. Dermed er Leon klar til semifinalen, da han får en oversidder i kvarten. I semifinalen spiller igen en meget tæt kamp, men får maginalerne på sin side og vinder 3-1 og gårmed til finalen.
I Finalen møder Leon en spiller fra Hillerød der desværre var en stor mundfuld men Leon får en flot sølvmedalje.
Flot spillet af Leon der også er ret ny i sporten og i stævneregi.

Bronze:
Simon Petersen spiller U21C og vinder klart sin pulje. i 1/8 finalen spiller Simon en tæt kamp der afgøres i 5 sæt.
Simon vinder kvarten, men møder i semifinalen en Esbjerg spiller der der vinder 3 meget tætte sæt. Simon indkasserer en flot 3 plads.

Peter Laursen & x-makker spiller herre klasse 5 double.
Peter og makker løber i 1/16 finalen ind i lidt af et drama med utroligt tætte sæt, men med sætcifrene 11/9,12/10,9/11,12/10 hiver de en sejr hjem.
De vinder 1/8 og kvarten, men løber i semifinalen ind i et 3-0 nederlag til et godt spillende makkerpar fra Silkeborg.

Tak til forælderne for opbakning og de gode sandwiches og til alle seniorspillerne for coaching af ungdomsspillerne.
Vi må gøre Ribe til en endnu bedre klubtur 2020!

Se alle billederne i Galleriet: