ØM Ungdom 2019

Ved de Østdanske mesterskaber for ungdom, som her i weekenden er spillet i Tåstrup hallerne, var KVIK Næstved fint repræsenteret i flere rækker. Vores spillere havde stor succes og vi fik flere medaljer med hjem. Vi vandt faktisk en medalje i alle de klasser, hvor vi stillede op.

I puslinge rækken, spillede Leon Hansen i B-rækken. Selvom han startede lidt tungt, og fik et nederlag i puljen, kom han fint i gang og spillede sig frem til semifinalen. Når man er i en semifinale, er man sikker på mindst en bronzemedalje. Leon kæmpede godt i sin semifinalekamp, men han mødte en stærk modstander, som han tabte til med 3-0. Men en flot bronze til Leon Hansen.

I yngre drenge rækkerne, er vi med i alle klasser, lige fra Elite til D rækken. Jacob og Simon Petersen stillede op i eliterækken, og her deltog de 8 bedste spillere fra unionen. Begge KVIK drenge er selv blandt de bedste, så der var set frem til spændende og tætte kampe i de to spillede puljer.
Både Simon og Jacob spillede bolde på meget højt niveau i deres kampe. Simon havde ikke heldet på de afgørende bolde og kom ikke videre til semifinalen. Jacob havde et ekstra gear, og med flot spil, kom han til semifinalen, hvor han spillede mod nr. 1 på ranglisten.
De spillede en kamp på et højt niveau, med flotte dueller. Desværre taber Jacob en tæt kamp, men han får en bronzemedalje.
Jacob og Simon spillede sammen i elite double i et system, hvor man spillede alle mod alle. Det lykkedes Jacob og Simon, at spille sig frem til en flot sølvmedalje.

Yngre drenge B havde deltagelse af Nicolai Dyg Jensen, og han kom til ØM, med en sejr i samme række ved Ribe stævnet. Nicolai spiller sig sikkert videre fra den indledende pulje.
Kvartfinalen er meget tæt, og nervøs med lange dueller, men det er Nicolai der kommer ud af kampen med en sejr.

Nicolai spiller rigtig godt i semifinalen, som han vinder klart, og dermed klar til finalen. Nicolai får aldrig rigtig fat i denne finale, og taber. Men en sølvmedalje til Nicolai Dyg Jensen.

I yngre drenge C, kom Noah Troy også til ØM, med en stævnesejr fra Ribe i bagagen. Noah fortsatte de fine takter og vandt sikkert i pulje. Kvartfinalen kom også sikkert i hus. Noah spillede semifinale mod en spiller fra Hillerød. Noah spillede en flot kamp med godt spil, men det var desværre Hillerød spilleren, der vandt de afgørende bolde. Et nederlag i semifinalen, gav dog en bronzemedalje til Noah Troy.
Victor Kousgaard, spillede ligeledes med i denne række, men han var lidt uheldig med nogle indledende kampe, som han ikke kom videre fra.

Yngre drenge C double, havde også deltagelse af Noah Troy, der spillede sammen med Micki Hansen fra Helsingør. De havde aldrig spillede sammen før. Men alt gik op i en højere enhed, for de to drenge, der overraskende kom helt frem til finalen. De tabte desværre en tæt finale, med 8-11 i afgørende sæt, men endnu en medalje til Noah Troy, denne gang af sølv.

Yngre drenge D rækken, havde deltagelse af 4 KVIK spillere. Max Larsen og Gustav Sørensen, spillede for første gang et så stort stævne. Begge gik til opgaven med en god indstilling, og de vandt begge kampe, men det var desværre ikke nok til at gå videre fra gruppespillet.

Viktor Nielsen og Mathias Toftdal, kommer begge videre fra deres indledende gruppe. Første kamp efter puljen er i 1/8 og her vinder Mathias klart, mens Viktor lider et nederlag.
Mathias Toftdal er derimod spillet godt varm, og med godt spil forsætter han klart og sikkert 3-0 igennem kvartfinalen. Toftdal fortsætter sin koncentreret indsats i semifinalen og vinder 3-1.

I finalen var der desværre udsolgt for Mathias, der taber til en bedre spiller. Men en flot indsats, med finaleplads og sølvmedalje til Mathias Toftdal.

Et godt Ungdoms ØM for klubben med i alt 7 medaljer. 4 af bronze og 3 sølv. Godt gået drenge, i har været gode repræsentanter for KVIK Næstved ved mesterskaberne.