Oprykningskampe venter

KVIKs bedste seniorhold, der i sæsonen har spillet i Østdanmarksserien, er klar til at spille om oprykning til 3. division.
Det står fast efter at holdet i den sidste kamp vandt sikkert med 12-2 over Ejby.

Holdet blev endda, en suveræn vinder af rækken, da nærmeste forfølger fra Hvidovre tabte deres sidste holdkamp.
Derfor slutter KVIK mandskabet med 32 point og 4 point foran nr. 2 fra Hvidovre.

Vores østserie hold, har igennem hele sæsonen spillet stabil og godt. Der er kun tabt en enkelt kamp og spillet to uafgjorte, hvilket er rigtig flot.
Holdet har også haft den rette indstilling i kampene mod bundholdene, som er besejret stort, og i de tætte kampe, har holdet vist god moral, med 3 vundne holdkampe på 8-6.

Jonathan Nielsen blev topscore i østserien med 48 sejre i 54 kampe, og lige efter på en samlet 2. plads kom Stefan Cortz med 44 sejre i 54 kampe.
Nick Olsen blev nr. 15 på listen med 23 sejre i 36 kampe. Mads Jørgensen har spillet 15 kampe på holdet og fik 13 sejre.

Jakob Ebbesen har vundet 10 kampe i sine 30 spillede. Michael Møller har 8 sejre i 15 kampe.
Jørn Ringstrømm og Jesper Fromberg har begge spillet en enkelt holdkamp, og her fik Jørn 2 sejre og Jesper en enkelt sejr.

Klubbens mål og ambition, specielt efter vi ikke har et 1. division, er selvfølgelig at få holdet i 3. division, så klubben har et seniorhold i Danmarksturneringen.
Holdet skal nu ud i en serie af kvalifikationskampe, for at komme til at spille 3. division. Første hold, som vi skal møde er vinderen af den anden kreds, Helsingør.

Den kamp spilles i Valby hallen den 21 eller 22. april. Vindes den kamp, skal der spilles en kamp til mod hold fra andre lokalunioner. Tabes kampen mod Helsingør, har vi endnu en chance i en kamp mod vinderen af de to hold, der blev nr. 2 i østserien rækkerne.
Det bliver meget spændende kampe der venter.