Perfekt afslutning af ungdomshold

Det blev til den perfekte afslutning på sæsonen, da klubbens U13-15 drenge, vandt begge sine to kampe i sidste runde af holdturneringen.

KVIKs hold med Anton Bredsted, Elias Priess og Jakob Møller Bentzen, spillede begge holdkampe i Herlev.
Første kamp var mod topholdet fra Frederiksberg. Som så mange gange før i sæsonen, har drengene problemer i doublen. I denne kamp har vi desværre også nederlag i doublen og holdet kommer også bagud med 1-2.

Men så tager Jakob Bentzen og Elias Priess fat i deres eget spil. Med fuld koncentration og godt spil laver de fuldt hus med tre singlesejre hver, så det giver en samlet holdsejr på 6-4.

Denne flotte indsats med sejr over topholdet, gav selvtillid til den næste holdkamp, som var mod B77 fra Rødovre, som lå med samme antal point i tabellen som KVIK.

Elias og Jakob havde fået kontrol på deres double. De vinder sikkert med 3-0 i første kamp. Jakob følger op med en 3-0 sejr i sin første single. B77 får pyntet til 1-2. Men herefter står der kun KVIK Næstved på resten af holdkampen.
I de næste 7 singler, spiller alle tre KVIK drenge storspil og afgiver kun et enkelt sæt. Det giver en samlet holdsejr på 9-1.

Drengene slutter på en 5. plads i rækken med 16 point, for 6 sejre og 4 uafgjorte kampe.
På topscorelisten bliver Jakob Møller Bentzen nr. 1 i hele rækken med 38 singlesejre. Elias Priess slutter sæsonen med 23 singlesejre. Anton Bredsted vinder 17 kampe i sæsonen.
Hele holdet har et utroligt stærkt sammenhold og alle tre spillere har spillet samtlige 42 singler i hele sæsonen. Der er en god og fornuftig opbakning til drengene fra forældre, holderleder og trænere.

Tak for en god sæson drenge.